Garsiojo bėglio mergina neiškentė - atvyko pas jį į Rusiją

E.Snowdeno ilgametė partnerė, amerikiečių šokėja Lindsay Mills, prie jo Maskvoje prisidėjo liepą, paaiškėjo penktadienį.

E.Snowdenas ir jo mylimoji L.Mills - vėl kartu.<br>Twitter nuotr.
E.Snowdenas ir jo mylimoji L.Mills - vėl kartu.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 12, 2014, 3:38 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 3:57 PM

E.Snowdeno ilgametė partnerė, amerikiečių šokėja Lindsay Mills, prie jo Maskvoje prisidėjo liepą, paaiškėjo penktadienį.

„Meilė yra meilė, – AFP sakė E.Snowdeno advokatas Anatolijus Kučerena. – Ji gyvena su juo, kai atvyksta čia. Moralinė parama labai svarbi Edwardui“.

Pasak advokato, L.Mills dėl vizų suvaržymų nuolat negyvena Rusijoje, bet dažnai atvyksta.

Pora, kuri anksčiau gyveno Havajuose, aktyviai tyrinėja Rusiją, sakė advokatas ir pridūrė: „Jie drauge eina į teatrus ir kultūrinius renginius“.

A.Kučerena tai sakė po Lauros Poitras dokumentinio filmo, kuris penktadienį vakare buvo parodytas per išankstines peržiūras Niujorke ir kuriame atskleidžiama, kad L.Mills vasarą prisidėjo prie jo Maskvoje.

Tame dviejų valandų trukmės dokumentiniame filme, kuris turi būti išleistas spalio 24 dieną, palankiai vaizduojamas E.Snowdenas, 2013-ųjų birželį užsidaręs viešbutyje Honkonge ir atskleidžiantis JAV Nacionalinės saugumo agentūros (NSA) reikalus, o tada planuojantis savo pabėgimą.

Taip pat rodoma, kaip L.Mills drauge su E.Snowdenu ruošia vakarienę medžiu iškaltoje virtuvėje, tačiau poros pokalbis neįrašytas, interviu iš jos nebuvo imamas.

L.Mills, kuri kartą viename tinklaraštyje pavadino save „po pasaulį keliaujančia, aplink stulpą šokančia superdidvyre“, buvimo vieta anksčiau nebuvo žinoma.

Ji niekada nėra viešai kalbėjusi apie savo vaikiną, kuris Jungtinėse Valstijose yra kaltinamas šnipinėjimu, o kai kuriuose pranešimuose buvo sakoma, kad pora išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.