Išpuoliai Kalifornijoje: nušauti du pareigūnai

Penktadienį per kelis, kaip manoma, susijusius išpuolius buvo nušauti du Kalifornijos valstijos policijos pareigūnai, vienas sužeistas. Sužalojimų patyrė ir vienas civilis asmuo, skelbia sacramento.cbslocal.com.

Pirmasis pareigūnas buvo peršautas Sakramento mieste, kai mėgino patikrinti įtartiną automobilį vienoje stovėjimo aikštelėje.<br>Kadras iš sacramento.cbslocal.com reportažo
Pirmasis pareigūnas buvo peršautas Sakramento mieste, kai mėgino patikrinti įtartiną automobilį vienoje stovėjimo aikštelėje.<br>Kadras iš sacramento.cbslocal.com reportažo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2014, 12:50 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 6:07 PM

Pirmasis pareigūnas buvo peršautas Sakramento mieste, kai mėgino patikrinti įtartiną automobilį vienoje stovėjimo aikštelėje. Automobilio vairuotojas paleido kelis šūvius į policininką ir nuvažiavo.

Nustatyta, kad vėliau nusikaltėlis metė automobilį, peršovė kito automobilio savininką ir pagrobė jo mašiną. Po kiek laiko jis pagrobė dar vieną automobilį ir peršovė kitus du policininkus.

Vėliau paskelbta, kad vienas iš policijos pareigūnų nuo šautinės žaizdos mirė.

Ant kojų sukelti Sakramento ir Kalifornijos greitkelių policijos pareigūnai ieškojo net ne vieno, o dviejų nuo jų sprunkančių gerai ginkluotų asmenų.

Po šešias valandas trukusių gaudynių buvo sulaikytas įtariamasis - 34 metų Marcelo Marquezas. Jį pareigūnai pričiupo apie 50 mylių nuo Sakramento.

Policijos pareigūnai dar anksčiau buvo sulaikę ir moterį, kuri, kaip įtariama, buvo su užpuoliku. Ji su savimi turėjo ginklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.