Diktatorius Kim Jong-unas paneigė gandus apie svorio metimą

Naujausio savo viešo pasirodymo metu šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-unas lankėsi maisto fabrike. Užsivilkęs per pilvą nusisegantį chalatą lyderis išdidžiai vaikščiojo ir apžiūrinėjo šalies armijai maistą tiekiančios gamyklą, rašo „Daily Mail".

Naujausio savo viešo pasirodymo metu šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-unas lankėsi maisto fabrike.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Naujausio savo viešo pasirodymo metu šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-unas lankėsi maisto fabrike.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:15 AM

Žiniasklaidoje išplatintose nuotraukose besišypsantis Šiaurės Korėjos diktatorius atidžiai apžiūrinėja kiekvieną gamyklos produktą. Visur lydimas galvomis nuolatos linksinčių savo parankinių, Kim Jong-unas apžiūrėjo gamyklos valdymo štabą, sandėlius ir maisto gamybos vietas, aiškinosi, ką vertėtų patobulinti.

Tačiau labiausiai visų dėmesį prikaustė visa ne fabrikas, o dar labiau suapvalėjusios diktatoriaus kūno formos. Praėjusį mėnesį, kai Kim Jong-unas nesirodė viešumoje, sklido kalbos, kad lyderiui buvo atlikta skrandžio mažinimo operacija.

Ne kartą buvo prabilta apie Šiaurės Korėjos diktatorių kankinančias svorio problemas. Rugsėjį kalbėta, kad lyderis vartoja labai daug savo mėgiamo Emmentalio sūrio, kurį pamėgo dar studijuodamas Šveicarijoje, vėliau svarstyta, kad lyderis išvyko į Kiniją atlikti skrandžio operacijos.

Vis dėlto po neseniai pasirodžiusių nuotraukų iš maisto fabriko, spaudoje šaipytasi, kad visi gandai apie lyderio pastangas numesti svorio gali būti pamiršti.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.