Floridos universitetą sukrėtė šaudynės

Vėlų trečiadienio vakarą Floridos valstybinį universitetą įsikūrusį Talahasio mieste sukrėtė šaudynės. Nežinomas užpuolikas ėmė šaudyti Floridos universiteto miestelio bibliotekoje. Mažiausiai trys žmonės buvo sužeisti. Universiteto bibliotekoje siautėjusį šaulį nukovė policijos pareigūnai. Tai ketvirtadienį pranešė televizijos kanalai ABC ir CNN.

A.Weinstein nuotr.
A.Weinstein nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 20, 2014, 8:27 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:25 AM

Informacijos apie nukentėjusiųjų sveikatos būklę negauta. Taip pat nepatikslinama, ar jie yra studentai.

Universiteto administracija išsiuntinėjo visiems studentams įspėjimus apie „pavojingą situaciją“ ir jiems pasislėpti saugiose vietose. 

Vyras, kurio tapatybė kol kas neišsiaiškinta, šaudė universiteto bibliotekoje, į kurią tuo metu buvo susirinkę daug studentų. Nuo kulkų jie slėpėsi tarp knygų eilių, o viskam pasibaigus studentai atrodė sukrėsti ir išsigandę. Jais pasirūpino pagalbos darbuotojai.

 „Bibliotekoje įvyko susišaudymas,- nukovus šaulį buvo pranešta studentams per garsiakalbius. - Likite ten, kur esate. Mes ateisime į kiekvieną aukštą ir visais pasirūpinsime".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.