JAE prekybos centro tualete subadyta amerikietė

Nužudyta moteris dirbo mokytoja.<br>AP nuotr.
Nužudyta moteris dirbo mokytoja.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:01 PM

Jungtinių Arabų Emyratų (JAE) policija tiria pašėlusiai drąsiai ir įžūliai įvykdytą užsienietės žmogžudystę tiesiog pačiame prekybos centre Al-Reem saloje. Nusikaltimo auka - 37 metų JAV pilietė Ibolya Ryan, kuriai padarytos durtinės ir pjautinės žaizdos.

Nukentėjusiosios kūnas rastas dieną, gruodžio 1-ąją, prekybos centro Boutique Mall moterų tualete, praneša „GulfNews“. Moteris dar buvo gyva, bet nuvežus į ligoninę mirė.

Vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo įtariamąją, kuri buvo apsivilkusi musulmonių suknelę abają, veidą prisidengusi nikabu.

Policija mano, kad dvi tualeto lankytojos galėjo susikivirčyti, bet neatmeta, kad tai galėjo būti persirengęs vyras.

Susidorojimo įrankis – didelis virtuvinis peilis su mėlynomis kriaunomis – rastas nusikaltimo vietoje. Tyrėjai bando nustatyti žudikės ar žudiko asmens tapatybę ir motyvus, rašo „The Khaleej Times“.

Žinoma, kad nužudyta moteris augino vienuolikamečius dvynius ir dirbo auklėtoja privačiame vaikų darželyje. Kitų šaltinių teigimu, ji buvo mokytoja. Kitoje šalyje gyvenantis buvęs jos vyras jau vyksta į JAE. Moters vaikai paimti policijos globon, praneša „NEWSru Israel“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.