G. Depardieu išmoko riaumoti rusiškai

Prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu nenustoja stebinti.<br>Youtube nuotr.
Prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu nenustoja stebinti.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 2:12 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 PM

Prancūzų aktorius Gerard'as Depardieu nenustoja stebinti. Dabar jis nusifilmavo prabangių laikrodžių reklamoje, kurioje ne tik pabrėžė, jog „didžiuojasi, kad yra rusas“, bet ir prabilo savo naujosios tėvynės oficialia kalba, rašo „Business Insider“.

Vaizdo įraše, kuris yra pirmasis iš šveicariškų laikrodžių kompanijos „CVSTOS“ užsakytos serijos, kino aktorius prabilo rusų kalba.

Reklamoje rodoma, kaip fone skambant dramatiška muzikai, jis sėdi prie stalo ir nutaisęs rimtą toną laužyta rusų kalba kreipiasi į žiūrovą.

„Mieli draugai, mieli bendrapiliečiai, atėjo „CVSTOS“ laikas. Kolekcija „Didžiuojuosi, kad esu rusas“ jau pakeliui, - sako aktorius žvelgdamas į kamerą. - Susitiksime gruodžio 17 d. Maskvoje, viešbutyje „Four Seasons“, Raudonojoje aikštėje“.

Tuomet G.Depardieu agresyviai tvoja kumščiu per stalą ir sušunka kompanijos pavadinimą. O vėliau priverčia žiūrovus dar nejaukiau pasijusti prieš kamerą grūmodamas ištiestu pirštu ir nauju daugiau nei 77 tūkst. litų kainuojančiu savo laikrodžiu. 

Visa tai labiau primena grasinimą, o ne pasiūlymą pirkti prabangias prekes.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.