Iš užgrobtos kavinės pabėgusi mergina tapo interneto garsenybe

Pasaulį apskriejo sukrečiančios nuotraukos, kuriose užfiksuota, kaip po siaubingų septynių valandų, praleistų su pagrobėju, žmonės išbėga į laisvę. Viena iš penkių Sidnėjaus kavinę „Lindt“ palikusių įkaitų buvo ten padavėja dirbanti Sidnėjaus universiteto studentė ir talentinga sportininkė Elly Chen. Ji jau turi savo gerbėjų puslapį internete.

E.Chen buvo ketvirta įkaitų pagrobėjo auka, kuri pabėgo iš jo užimtos kavinės.<br>AFP nuotr.
E.Chen buvo ketvirta įkaitų pagrobėjo auka, kuri pabėgo iš jo užimtos kavinės.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 3:24 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:46 AM

Nuotraukos, kuriose mergina sugniuždyta ir išsigandusi išpuola iš kavinės tiesiai specialiųjų pajėgų pareigūnui į rankas, pirmadienį apskriejo viso pasaulio žiniasklaidą.

Ji pabėgo iš pastato su dar dviem kavinės darbuotojomis ir dviem klientais. Kol kas nėra aišku, ar šie žmonės buvo paleisti, ar patys sugebėjo pasprukti.

E.Chen buvo ketvirta įkaitų pagrobėjo auka, kuri pabėgo iš užimtos kavinės. Kavinė, kurioje mergina dirbo, buvo pamėgta netoliese dirbančių bankininkų, teisininkų ir turistų.

Vis dar ryšėdama kavos virėjos prijuostę mergina išbėgo pro priekines kavinės duris iškėlusi rankas ir pabalusi iš išgąsčio. Ji puolė tiesiai pas operaciją vykdžiusius pareigūnus.

Socialiniame tinkle „Facebook“ jau buvo sukurtas merginos gerbėjų puslapis, kuriame jos artimieji ir draugai dalijosi nuogąstavimais ir susirūpinimu dėl jos likimo, kol ji buvo laikoma įkaite kavinėje.

Kai visi pamatė nuotraukas, kuriose ji bėga iš kavinės, puslapyje pasipylė džiaugsmingos, palengvėjimo kupinos žinutės.

„Ką tik mačiau nuostabų įrašą, kad Elly pabėgo ar buvo paleista. Koks palengvėjimas!“ – rašė merginos draugė.

„Taip, aš pagaliau tave matau. Taip džiaugiuosi, kad tu saugi!“ – „Facebook“ rašė merginos sesuo.

Pačios E.Chen „Facebook“ paskyroje rašoma, jog ji studijuoja Sidnėjaus universitete nuo 2011 m. O prieš tai mokėsi presbiterionų mergaičių koledže. Profilyje taip pat skelbiama, kad mergina atstovavo nacionalinei komandai teniso ir plaukimo varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.