Žudynes JAV surengęs karo veteranas rastas negyvas

Buvęs JAV jūrų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Dec 17, 2014, 8:16 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 12:44 AM

35 metų Bradley Stone'as nusižudė maždaug už 800 metrų nuo savo namų Pensbergo miestelyje Pensilvanijos valstijoje – po to, kai Filadelfijos priemiesčiuose nužudė 33 metų savo buvusią žmoną Nicole Hill, jos motiną, senelę, seserį buvusį svainį ir 14-metę dukterėčią.

Be to, kaip žurnalistams nurodė Montgomerio apygardos prokurorė Risa Vetri Ferman, B.Hillo 17-mečiui sūnėnui Anthony Flickui, kuris mėgino grumtis su užpuoliku, buvo sužalota galva ir rankos. Hospitalizuoto vaikino, kuris neteko trijų pirštų, būklė tebėra sunki.

R.V.Ferman sakė, kad pirmadienį paryčiais įvykusi tragedija, per kurią B.Stone'as šaudė ir badė savo buvusius giminaičius, buvo iš anksto apgalvota ataka. Pasak prokurorės, negali būti „jokio pateisinimo dėl tų šešių nekaltų gyvybių atėmimo.“

Šios žudynės sukrėtė netoli Filadelfijos esančius Sudertono, Harleisvilio ir Lansdeilo miestelius, likus vos 10 dienų iki Kalėdų.

„Tai tiesiog šiurpi tragedija, kurią mūsų bendruomenė turi iškęsti, – R.V.Ferman sakė per spaudos konferenciją. – Esame iš tiesų priblokšti to, kas įvyko per pastarąsias porą dienų.“

B.Stone'o lavonas buvo rastas apie 13 val. 38 min. vietos (20 val. 38 min. Lietuvos) laiku miškingoje vietovėje šalia Pensbergo, nurodė prokurorė. Kol kas neaišku, kada jis mirė.

Įtariamojo kūnas buvo rastas antrą dieną vykstant didelėms gaudynėms, kurioms vadovavo vietos, valstijos ir federalinės teisėsaugos agentūros. B.Stone'as buvo įvardytas kaip „ginkluotas ir pavojingas“.

R.V.Ferman sakė, kad koroneris patvirtins mirties priežastį ir būdą, bet nurodė, kad šalia kūno buvo rastas peilis.

„Manome, kad jis mirė nuo paties pasidarytų pjautinių žaizdų savo kūno centrinėje dalyje“, – aiškino ji.

Pareigūnai nužudymų virtinę sieja su įnirtingu ginču tarp B.Stone ir N.Hill dėl teisės globoti aštuonmetę ir penkiametę dukras po nesantaikos pažymėtų skyrybų 2009 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.