V. Putinas apie asmeninį gyvenimą: „Myliu ir esu mylimas!“

Vos prieš metus Rusijos vadovo Vladimiro Putino gyvenime įvyko dideli pokyčiai. Po 30 metų iširo jo santuoka su žmona Liudmila, tačiau jau ilgą laiką sklandė gandai, kad šalies vadovas turėjo slaptą šeimą su gimnastikos olimpine čempione Alina Kabajeva. V.Putinas vargiai sugeba paslėpti savo simpatiją sportininkei, o šį ketvirtadienį, spaudos konferencijos metu, jis dar labiau pakurstė apkalbas pareikšdamas, kad myli ir yra mylimas, skelbia „Daily Mail“.

V.Putinas vargiai sugeba paslėpti savo simpatiją sportininkei.<br>Reuters nuotr.
V.Putinas vargiai sugeba paslėpti savo simpatiją sportininkei.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 8:50 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:28 PM

Rusijos vadovo prisipažinimą per metinę spaudos konferenciją paskatino žurnalistė, paklaususi, ar jis turi laiko priešingai lyčiai.

„Pasakysiu jums – turiu“, - pareiškė V.Putinas. Jeigu jo pasisakymas teisingas, tai reikštų, kad Rusijos geidžiamiausias vyras kitoms moterims nebeprieinamas. Tačiau jis neatskleidė laimingosios moters ar mergino tapatybės ir paneigė žurnalisto spėjimą, kad jo romantinis gyvenimas gali tapti nevaldomas.

V.Putinas oficialiai daugiau nei metus buvo viengungis po 30 metų trukusios santuokos. 62-iejų šalies vadovo asmeninio gyvenimo klausimai Maskvoje neliečiami, tačiau vakar, per metinę spaudos konferenciją, žurnalistai panoro žinoti, ar jis turi laiko priešingai lyčiai.

Rusijos prezidento drąsa atsakyti į asmeninio gyvenimo klausimus kai kuriems sukėlė nuostabą, mat prieš šešerius metus pasklidus gandams apie jo ryšį su 31-erių A.Kabajeva, šalies vadovas įtūžo. Jis smalsuolius išvadino „išpuikėliais su erotinėmis fantazijomis, kurie veržiasi į kitų gyvenimus“.

Parengė Emilija Riaukaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.