Amerikietis vos nežuvo nuo šuns paleistos kulkos

JAV Vajomingo valstijos gyventojas prieš šį pirmadienį buvo atvežtas į ligoninę su šautine žaizda. Tačiau šis įvykis atrodo niekuo neypatingas iki tol, kol neatskleidžiamas jo kaltininkas. Nelaimė atsitiko, kai šuo užmynė ant užtaisyto ginklo ir jis iššovė, skelbia „Huffington Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2014, 6:59 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:11 PM

Interneto vartotojai kaltės gyvūnui versti neskuba – kas palieka užtaisytą ginklą be priežiūros? „Užuot mokęs šunį naujų triukų pasimokyk ginklų saugos!“, - šmaikštavo straipsnio autorius.

Vietos šerifas Steve'as Kozisekas patvirtino, kad 46-erių Richardas L. Flippsas yra gydomas nuo šautinės žaizdos. Ji atsirado tuomet, kai vyro šuo užlipo ant užtaisyto ginklo, palikto sunkvežimio priekaboje. Šerifas patvirtino, kad ginklo saugiklis buvo išjungtas.

„Big Horn Mountain“ radijo storis pranešė, kad R.L.Flippsas iš priekabos krovė grandines, kai kulka peršovė jo kairę ranką.

Ginklas buvo užtaisytas ir paliktas sunkvežimio priekaboje. Šuo arba ant jo užšoko, arba kažką pajudino ir jis iššovė“, - pasakojo S.Kozisekas. Jis sakė, kad nelaimės buvo galima išvengti labai paprastai – įjungiant ginklo saugiklį. Vyro būklė neskalbiama, tačiau žinoma kad jo gyvybei pavojus negresia.

Šerifas tvirtino, kad per 42 metus darbo teisėsaugos srityje jam neteko matyti panašios situacijos. Tačiau taip jau yra nutikę anksčiau, kai šuo peršovė žmogų Floridoje.

Parengė Emilija Riaukaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.