Delio prekybos rajone užpuolikai apliejo moterį rūgštimi

Delio judriame prekybos rajone

Incidentas įvyko ankstyvą rytą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Incidentas įvyko ankstyvą rytą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 23, 2014, 7:42 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:51 AM

Incidentas įvyko ankstų rytą Radžuri sodo prekyvietėje, kai 30-metė moteris motoroleriu važiavo į netoliese esančią ligoninę, kurioje dirba gydytoja, pranešė „Press Trust of India“.

Prastos kokybės CCTV stebėjimo kameros įraše matyti, kaip motoroleriu važiuojantys du vyrai gobtuvų uždengtais veidais privažiuoja prie aukos, kurios veidą taip pat dengia skraistė, ir užpila ant jos rūgšties.

Pranešama, kad nukentėjusioji šaukėsi pagalbos, tačiau praeiviai ir važiavusieji pro šalį ją ignoravo.

Stiprus chemikalas nudegino pusę jos veido, pranešė naujienų kanalo NDTV svetainė, kurioje taip pat nurodoma, kad policija tiria vaizdo kameros įrašą, siekdama nustatyti įtariamuosius.

Panašūs išpuoliai Indijoje pasitaiko neretai, dažniausiai moterys yra užpuolamos viešose vietose ir tokie išpuoliai būna susiję su kraičiu, ginčais dėl žemės arba vyriškio atstūmimu.

Tačiau antradienio incidentas aukai buvo netikėtas. Policijai ji sakė nepažįstanti tų žmonių ir nieko neįtarianti, pranešė NDTV.

Remiantis Nacionalinio kriminalinių nusikaltimų biuro duomenimis, pernai Indijoje nusikaltimų aukomis tapo 309 tūkst. 546 moterys, o 2012 metais jų buvo 244 tūkst. 270.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.