Milijardieriui meilėje nesiseka - skiriasi jau trečią sykį

Garsus amerikiečių verslininkas, internetinių atsiskaitymų sistemos „PayPal“ įkūrėjas ir kosmoso bendrovės „Space X“ bei elektromobilių gamintojo „Tesla Motors“ vadovas Elonas Muskas antrą sykį skiriasi su ta pačia moterimi – Talulah Riley. Milijardieriui tai jau yra trečiosios, brangiai kainuosiančios skyrybos, skelbia „The Daily Mail“.

E.Muskas jau antrą sykį skiriasi su T.Riley, o milijardieriui tai jau bus trečiosios skyrybos.<br>"Reuters" nuotr.
E.Muskas jau antrą sykį skiriasi su T.Riley, o milijardieriui tai jau bus trečiosios skyrybos.<br>"Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2015, 12:42 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 5:34 AM

Po to, kai E.Muskas pirmą sykį 2012-siais išsiskyrė su T.Riley, jis netgi viešai pasidalijo graudžia litanija apie savo jausmus.

„Buvo nuostabūs 4 metai. Mylėsiu tave amžinai. Kažkas su tavim bus labai laimingas“, – rašė garsusis verslininkas, pats nežinodamas, kad 2013-ųjų liepą jis pats vėl bris į tą pačią upę. tačiau praėjus pusantrų metų nuo tos dienos, kai E.Muskas darsyk susituokė su T.Riley, meilė, regis, ir vėl išblėso.

Tiesa, šį sykį milijardierius skyrybų pareiškimą Los Andžele padavė tyliai, be graudžių komentarų. Prieš pat Naujuosius metus abipusiu sutarimu pradėtas skyrybų procesas turėtų būti baigtas šį mėnesį.

Tiesa, šį kartą antrąsias skyrybas su E.Musku išgyvenanti aktorė T.Riley nutarė išeiti ne tuščiomis. Ji paprašė 16 mln. dolerių grynaisiais, E.Musko bendrovių akcijų bei milijardieriui priklausančio nekilnojamojo turto. E.Muskas, kurio turtas vertinamas 7,9 mlrd. dolerių, neprieštaravo.

Šis Pietų Afrikoje gimęs turtuolis yra pagarsėjęs, kaip ekscentriško būdo inovatorius, kuris turtus susikrovė iš „PayPal“, o vėliau pasuko į kitas sritis – įkūrė kosminių skrydžių bendrovę „SpaceX“ ir elektromobilius gaminančią „Tesla Motors“.

Meilėje E.Muskui nesiseka ir dėl to esą galima kaltinti jo asmenines savybes. Bent jau taip 2010 metais tvirtino pirmoji E.Musko žmona Justine. 8 metus santuokoje su turtuoliu pragyvenusi rašytoja iš Kanados nustebo, kai vieną dieną E.Muskas jai netikėtai įteikė skyrybų dokumentus. 5 vaikų susilaukusi pora išsiskyrė tik po to, kai Justine pareikalavo 16 mln. dolerių, atskirų lėšų vaikų išlaikymui, akcijų jo bendrovėse bei vieno „Tesla“ elektromobilio.

Kai šie prašymai buvo patenkinti, Justine atskleidė, kad E.Muskas yra keistuolis. Ją jis vadino „pradine žmona“, su kuria dar vedybų naktį siekė sudaryti savotišką sutartį.

„Kai mes šokome, jis man sakė: „aš esu alfa patinas šiuose santykiuose“. Aš paprieštaravau sakydama, kad nesu jo darbuotoja, o jis tik pabrėžė, kad jei būčiau darbuotoja, jau būčiau atleista“, – pasakojo pirmoji milijardieriaus žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.