Į skandalą patekęs princas jau turi pasiaiškinti motinai

Įsisiūbuojant skandalui dėl lytinių santykių su nepilnamete, princas Andrew grįžo pasikalbėti apie „sekso vergę“ su savo motina. Kaltinimai sūnui ne tik sukrėtė karalienę, bet ir gali pakenkti monarchijai, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „Daily Mail“ ir „The Daily Mirror“ informacija.

Princas Andrew (kairėje) įteikė nekokią „dovanėlę“ savo motinai karalienei Elizabeth II – jis įtariamas lytine prievarta.
Princas Andrew (kairėje) įteikė nekokią „dovanėlę“ savo motinai karalienei Elizabeth II – jis įtariamas lytine prievarta.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 7:19 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:34 PM

Jorko kunigaikštis, jaunesnysis Anglijos karalienės sūnus Andrew, vakar grįžo į Jungtinę Karalystę po ištaigingų savo atostogų Šveicarijos slidinėjimo kurorte.

54 metų karališkosios šeimos atstovas jas leido su buvusia žmona Sarah Ferguson, dukra Eugenie ir keliais draugais, bet poilsį sutrukdė Amerikoje iškilęs sekso skandalas.

Grįžęs princas pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai buvo apkaltintas nepilnametės lytiniu išnaudojimu, kurį neva suorganizavo jo artimas draugas ir nuteistas pedofilas Jeffrey Eppsteinas.

Tokius kaltinimus į viešumą iškėlė trisdešimtmetė Virginia Roberts.

Ji tikino, kad J.Eppsteinas vertė ją, tuo metu 17-metę, lytiškai santykiauti su princu Andrew Londone, Niujorke ir savo privačioje saloje Karibuose per „orgiją su daugybe kitų nepilnamečių merginų“.

Merginos tėvas 58 metų Sky Robertsas prieš kelias dienas pareiškė, kad jo dukra netgi buvo supažindinta su princo motina Anglijos karaliene, kai su J.Eppsteinu lankėsi Londone.

„Virginia prieš kelerius metus pasakojo, kad susitiko su princu Andrew viešėdama Londone. Ji taip pat pasakojo, kad ten sutiko ir karalienę, – tvirtino S.Robertsas. – Ją ten nuskraidino J.Eppsteinas. Jis ją skraidindavo po visą pasaulį, o ji privačiame lėktuve jam darydavo masažą.“

O Bakingamo rūmai neigia tiek kaltinimus princui, tiek pasakojimą apie karalienės ir V.Roberts susitikimą.

„Nėra nieko, kas įrodytų, kad šie kaltinimai tikri, – kalbėjo Bakingamo rūmų atstovas. – Mes neturime jokių įrašų apie tokį jos didenybės susitikimą.“

Merginos tėvas tvirtina, kad nežinojo apie jos išnaudojimą, tačiau mano, kad dukters teiginius turi patikrinti teismas.

„Visus savo vaikus, įskaitant Virginią, mokiau visuomet sakyti tiesą. Kam jai meluoti? – dukterį gynė S.Robertsas ir tvirtino, jog neįtarė apie jokį išnaudojimą. – Tuo metu mes manėme, kad viskas yra gerai.

Virginia niekuomet neužsiminė apie jokius lytinius santykius. Ji visuomet pasakojo, kad buvo pasamdyta kaip masažuotoja.“

Dabar mergina Floridos teismui pateikė dokumentus, kuriuose įvardijo princą Andrew kaip vieną iš trijų ją lytiškai išnaudojusių vyrų.

Kaip praneša šaltiniai, karalienę tokie kaltinimai sūnui smarkiai sukrėtė, tačiau iki šiol ji nebuvo susitikusi su juo pasikalbėti akis į akį.

„Šie įvykiai tikrai pakenks monarchijai, – svarstė vienas karališkosios šeimos apžvalgininkas. – Manau, kad skandalas dar labiau paaštrės, kol viskas pagaliau išsispręs.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.