Ugniagesiai gelbėjo buvusiojo kamine įstrigusią nuogą moterį

Kalifornijos ugniagesiai susidūrė su neįprasta užduotimi. Jiems teko gelbėti namo kamine įstrigusią nuogą moterį, kuri mėgino žūtbūt patekti pas savo buvusį mylimąjį, pasakoja „The Independent“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 4:17 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:01 PM

Kai moteris rado savo buvusio vaikino ir jų trijų vaikų tėvo namų duris užrakintas, ji nusprendė liuoktelėti į jo svetainę pro kamino angą. 35 m. moteris nusirengė drabužius manydama, kad tai padės lengviau nusliuogti anga žemyn, tačiau akivaizdu, kad tai jai nepadėjo.

5 val. ryto moters buvęs vaikinas Tony Hernandezas prabudo nuo triukšmo – iš kamino sklido ten įstrigusios moters pagalbos šauksmas.

„Ji šaukė: „Gelbėkite, aš įstrigau kamine“, - situaciją prisiminė T.Hernandezas. - Tada aš mėginau ją ištraukti, bet buvo per sunku ir teko kviesti ugniagesius“.

Vyras pasakojo, kad su kamine įstrigusia moterimi jis turi tris vaikus, tačiau ji čia nebegyvena ir jai negalima jų lankyti.

„Man nepatinka, kaip ji elgiasi ir ką veikia, - aiškino T.Hernandezas. - Tai kenkia mano vaikams“.

Moterį ugniagesiams pavyko išvaduoti po dvi valandas trukusios gelbėjimo operacijos, kuriuos metu teko ardyti kaminą. Išvaduota moteris buvo nuvežta į ligoninę.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip alkoholio, tabako vartotojai stiprintų gynybą?