Repo magnatas M. „Suge“ Knightas apkaltintas žmogžudyste

Repo magnatas

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Feb 3, 2015, 12:29 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:49 AM

Vienas hiphopo žvaigždės ketvirtadienį partrenktas žmogus mirė, o kitas atsidūrė ligoninėje.

49 metų M.“Suge“ Knightas, kuriam gresia kalėjimas iki gyvos galvos, jeigu bus pripažinta jo kaltė, antradienį teisme turi išklausyti kaltinimus.

M.“Suge“ Knightui taip pat gresia du kaltinimai dėl pabėgimo iš avarijos vietos, o jo 2 mln. dolerių užstatas buvo atšauktas, nes manoma, kad jis gali pabėgti ar bauginti liudininkus, be to, jis ir anksčiau yra turėjęs reikalų su teisėsauga, sakė pareigūnai.

Liudininkai Los Andželo apygardos šerifo departamentui pasakojo, kad M.“Suge“ Knightas, vienas „Death Row Records“ įkūrėjų, iš pradžių susiginčijo su tais vyrais, o tada raudonu pikapu rėžėsi į juos. Ginčas kilo filmo „Straight Outta Compton“ apie novatorišką repo grupę NWA filmavimo aikštelėje.

Ligoninėje buvo konstatuota vieno partrenkto vyro mirtis. Antras žmogus liko gyvas, bet detalių apie jo būklę neskelbiama.

M.“Suge“ Knighto advokatas anksčiau sakė, kad reperį užpuolė kažkiek vyrų ir kad jis atsitiktinai pervažiavo aukas bandydamas pabėgti.

M.“Suge“ Knightas pats prisistatė į policiją ir buvo areštuotas po to, kai detektyvai jį apklausė kelios valandos po incidento.

„Death Row Records“ M.“Suge“ Knightas įkūrė drauge su hiphopo „karaliumi“ Dr. Dre 10-ojo dešimtmečio pradžioje.

Ta įrašų studija pradėjo tokių žvaigždžių, kaip Snoopas Doggas ir Tupacas Shakuras, karjeras, bet 1996 metais žlugo, kai M.“Suge“ Knightas buvo įkalintas už tai, kad pažeidė 1992-aisiais paskirto bandomojo laikotarpio taisykles ,Las Vegase sumušęs vieną vyrą.

2003 metais jis vėl 10 mėnesių praleido už grotų, nes įsivėlė į muštynes prie vieno naktinio klubo Holivude. Pernai per vieną muzikos apdovanojimų vakarėlį į jį buvo šešis kartus šauta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.