Po keleivio pokšto apie bombą „Ryanair“ lėktuvas tūpė Berlyne

„Ryanair“ lėktuvas, skridęs iš Krokuvos į Šanoną Airijoje, dėl neblaivaus keleivio pokštų apie bombą pirmadienio naktį turėjo skubiai nusileisti Berlyne.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 11:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 12:43 PM

Kaip praneša „Irish Examiner“, neblaivus 33 metų keleivis grasino skrydžio palydovams ir pakartotinai teigė turintis bombą.

Šionefeldo oro uoste nusileidęs lėktuvas iš Lenkijos pakilo šiek tiek prieš 22 val. pirmadienį. Vos įskridus į Vokietijos teritoriją po vidurnakčio buvo paprašyta leidimo neplanuotam nusileidimui Berlyno oro uoste.

Sulaikytasis vėliau perduotas Vokietijos policijai, o likusiems keleiviams buvo leista tęsti skrydį po kelias valandas trukusios nuodugnios orlaivio apžiūros.

„Ryanair“ atstovas spaudai Robinas Kiely patvirtino, kad skrydis buvo nukreiptas po saugumo įspėjimo po juoko apie bombą.

„Keleiviai buvo išlaipinti, kol policija patikrino orlaivį ir sulaikė vieną asmenį. Po to lėktuvui buvo duotas leidimas tęsti kelionę į Šanoną. „Ryanair“ atsiprašo visų keleivių, kuriuos paveikė šie nesklandumai, tačiau mūsų klientų, įgulos ir lėktuvo saugumas yra svarbiausias mūsų prioritetas“, – oro linijų išplatintame pranešime cituojamas atstovas.

Parengė Justė Adakauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.