Nušauto B. Nemcovo vaikų motina: „Neturiu žodžių“

Žinoma televizijos laidų vedėja Jekaterina Odincova į dviejų savo vaikų tėvo Boriso Nemcovo nužudymą Maskvoje sureagavo žinute socialiniame tinkle „Facebook“. Čia ji paskelbė savo, B.Nemcovo, Antono ir Dinos nuotrauką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 3:54 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 12:46 AM

„Šiandien nužudė mano vaikų tėvą Borisą Nemcovą. Mus visus slegia didžiulis sielvartas. Kol kas neturiu žodžių, kaip išreikšti skausmą. Tesiilsi jis ramybėje“, – vėlų penktadienio vakarą, vos pasirodžius žinioms apie žmogžudystę Maskvoje, paskelbė J.Odincova.

Į „Facebook“ įkeltoje nuotraukoje J.Odincova, B.Nemcovas ir abu jų vaikai linksmai pozuoja fotografui sutikdami 2014-uosius metus.

Šeštadienį apie pietus moteris paskelbė dar vieną nuotrauką – jau iš B.Nemcovo nužudymo vietos prie pat Kremliaus. Po nuotrauka J.Odincova prirašė: „Melskimės už Boriso ramybę. Tai viskas, ką galime dėl jo padaryti“.

Tiek 18-metis Antonas, tiek 11 metų Dina – nesantuokiniai J.Odincovos ir B.Nemcovo vaikai. Trečioji nesantuokinė nužudyto politiko atžala – 9 metų Sonia. Jos motina – anksčiau B.Nemcovo sekretore dirbusi Irina Koroliova.

B.Nemcovas visą šį laiką, kai kitos moterys jam gimdė vaikus, buvo susituokęs su žmona Raisa. Sutuoktinių dukra Žana jau suaugusi.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.