Venesuela ketina įvesti vizas atvykstantiems JAV piliečiams

Venesuelos pareigūnai ketina

N. Maduro paskelbė apie tai, kad šalies valdžia suėmė Venesueloje neva šnipinėjusius JAV piliečius.<br>AP nuotr. iš archyvo
N. Maduro paskelbė apie tai, kad šalies valdžia suėmė Venesueloje neva šnipinėjusius JAV piliečius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 1, 2015, 12:34 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:35 PM

Kalbėdamas šeštadienį vykusiame mitinge, šalies lyderis sakė, kad jo vyriausybė taip pat uždraus įvažiuoti į šalį kai kuriems JAV pareigūnams.

Analogiškų priemonių jau ėmėsi Jungtinių Valstijų prezidento Baracko Obamos administracija Venesuelos pareigūnų atžvilgiu. Apie tai praneša „Reuters“.

Taip pat N. Maduro paskelbė apie tai, kad šalies valdžia suėmė Venesueloje neva šnipinėjusius JAV piliečius. „Suėmėme kelis JAV piliečius, dalyvavusius slaptose operacijose, šnipinėjusius, bandžiusius verbuoti žmones Venesuelos pakrantės miestuose“, – kalbėjo prezidentas.

Venesuelos evangelikų grupės vadovas pastorius Abdy Pereira, savo ruožtu, paskelbė, kad keturių misionierių grupė, dalyvavusi medicinos pagalbos teikimo kampanijoje pajūrio mieste Ocumare de la Costa, buvo iškviesta apklausai.

A. Pereira nurodė, kad po apklausos šie asmenys paliko šalį, manoma, kad jie ir buvo kaltinami šnipinėjimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.