Siaubas danguje: parašiutininką šuolio metu ištiko priepuolis

Šokti iš lėktuvo su parašiutu pasiryžta ne kiekvienas. Tačiau net ir patyrę, dangų įsimylėję ir adrenalino pojūtį mėgstantys žmonės patiria siaubo akimirkų. Vienas parašiutininkas įsitikino kokie netikti pavojai gali slypėti šuolių metu, rašo „Business Insider“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 3:11 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:11 PM

Vakarų Australijoje iš lėktuvo su instruktoriumi šokęs Christopheris Jonesas patyrė vieną baisiausių akimirkų savo gyvenime. Vyrams skriejant laisvuoju kritimu maždaug 2,7 tūkst. metrų aukštyje Ch.Jonesas patyrė epilepsijos priepuolį.

Instruktorius pastebėjo, kad jo mokinys ėmė nekontroliuojamai suktis ore, o jo rankos drebėjo. Ch.Jonesas negalėjo nieko padaryti ir prarado sąmonę.

Maždaug pusę minutes instruktorius mėgino pagauti Ch.Jonesą, o galiausiai tai pavyko padaryti 1,2 tūkst. metrų aukštyje ir ištraukė žiedą – Ch.Jonesas atsipeikėjo jau maždaug 900 metrų aukštyje, kai jo parašiutas buvo išskleistas ir sėkmingai nusileido ant žemės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.