Žiniasklaida: T. Blairas su žmona pasuko skirtingais keliais?

Praėjus 7 metams nuo to, kai Tony Blairas paliko Jungtinės Karalystės ministro pirmininko postą, jie su žmona Cherie gyvena visiškai atskirus gyvenimus. Abu jie vysto atskiras verslo imperijas, kartu nedirba, tačiau ir jų kartu pamatyti jau beveik neįmanoma.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 1:21 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:21 AM

Britų žiniasklaida įtaria, kad anksčiau labai viešai gerus santykius demonstravusi šeima gali būti prie skyrybų slenksčio.

Pastaruosius pusę metų C.Blair paramos renginiuose dalyvauja tik su savo dukra Kathryn. T.Blairo juose – nė ženklo.

„Daily Mail“ šaltiniai Artimuosiuose Rytuose taip pat teigia, kad T.Blairo vizitų regione metu jo žmona kartu su juo nevyksta. Buvęs premjeras ten bent kelioms dienoms kiekvieną mėnesį vyksta kaip Jungtinių Tautų taikos pasiuntinys.

C.Blair taip pat lankosi regiono šalyse, tačiau tik tada, kai jos vyro ten nebūna. Nė vienas iš žurnalistų neprisimena pastaruoju metu matę porą kelionėje kartu.

Londone įsikūrusių Blairų kaimynai patvirtina gandus. Jie dažnai pastebi Cherie, vaikštančią po milžinišką namą arba liūdnai einančią į vietos bendruomenės renginius, tačiau T.Blairo dažniausiai namuose nebūna, o jų kartu niekas nematė jau seniai.

Dabartinė situacija smarkiai skiriasi nuo anksčiau viešai demonstruotų artimų santykių.

Ar ji galėtų privesti prie skyrybų? Porai artimi šaltiniai teigia, kad tai būtų didžiulis smūgis.

„Ji niekada nesiskirtų su juo. Net jeigu būtų įrodyta, kad jis turi romaną, Cherie neapykanta žiniasklaidai būtų didesnė už pyktį vyrui“, – sakė vienas sutuoktinių draugas.

Kas galėjo porą atvesti iki tokio atitolimo?

Visų pirma, premjero pozicija Dauning Stryte galėjo paveikti jų santuoką. Nors C.Blair nepatikdavo rodytis viešumoje, ji pasidavė Tony įkalbinėjimams užimti vietą šalia jo viešuose renginiuose.

Nors pati norėjo siekti teisininkės karjeros, kuri šeimai padėjo sunkiais laikais, kai T.Blairas buvo tik pradedantysis politikas, C.Blair ją iškeitė į palydovės vaidmenį.

Kita priežastis galėtų būti nuolatiniai gandai apie T.Blairo romanus su kitomis moterimis. Nors politikas visada neigė visas apkalbas, jos galėjo smarkiai paveikti poros santykius.

Žiniasklaidos magnatas Rupertas Murdochas, su kuriuo T.Blairas artimai bendravo daugiau kaip 20 metų, prieš metus išsiskyrė su savo žmona Wendi Deng dėl to, kad šios dienoraštyje rado meilės prisipažinimų T.Blairui.

Ten buvo taip pat pasakojama apie tai, kad W.Deng su politiku kartu leisdavo laiką R.Murdocho rančoje Kalifornijoje.

T.Blairas neigia bet kokius kaltinimus. R.Murdochas nutraukė bet kokius ryšius su buvusiu premjeru ir atsisako net atsakyti į jo telefono skambučius.

Tačiau britui tai – be galo svarbu.

Niekas jau nepagerins jo reputacijos gimtojoje šalyje, tačiau tai neigiamai veikia ir tai, kaip į jį žiūri amerikiečiai – ne tik dėl to, kad išdavystės ten yra griežčiau vertinamos, bet ir dėl R.Murdocho įtakos aukščiausiems ir turtingiausiems visuomenės sluoksniams.

Kol jos vyras kovoja su praeities šmėklomis, C.Blair tęsia sėkmingą karjerą kaip žmogaus teisių specialistė, tarptautinio lygio teisininkė ir verslo imperijos savininkė.

Žengusi žingsnį iš vyro šešėlio, ji dabar valdo paramos fondą, medicinos įrangos tiekimo įmonę, tarptautinę teisinių konsultacijų bendrovę.

Verslą sėkmingai vystanti C.Blair gyvena iš pažiūros visiškai atskirą gyvenimą negu jos vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.