R. Kadyrovas žada atiduoti gyvybę už V. Putiną

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas teigia esąs pasirengęs atiduoti gyvybę už Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Taip jis savo „Instagram“ paskyroje dėkojo už Garbės ordiną.

Anot R.Kadyrovo, visi nuopelnai už „taiką ir stabilumą Čečėnijos respublikoje priklauso prezidentui V. Putinui“.<br>AP nuotr.
Anot R.Kadyrovo, visi nuopelnai už „taiką ir stabilumą Čečėnijos respublikoje priklauso prezidentui V. Putinui“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 10, 2015, 3:15 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:03 AM

„Esu neapsakomai dėkingas Rusijos prezidentui, RF ginkluotųjų pajėgų vyriausiajam vadui V. Putinui už tokį aukštą apdovanojimą ir kuklaus mano darbo įvertinimą, – rašo R.Kadyrovas. – Atiduoti gyvybę už tokį žmogų – lengviausias uždavinys“.

Anot R.Kadyrovo, visi nuopelnai už „taiką ir stabilumą Čečėnijos respublikoje priklauso prezidentui V. Putinui“.

Kovo 9 d. Rusijos prezidentas V.Putinas apdovanojo Čečėnijos vadovą Garbės ordinu. R. Kadyrovui anksčiau jau buvo suteiktas Rusijos didvyrio vardas, Narsumo ordinas ir IV laipsnio ordinas „Už nuopelnus Tėvynei“. Be to, jis du kartus buvo apdovanotas medaliu „Už pasižymėjimą saugant viešąją tvarką“.

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pavadino sutapimu spėjamų Boriso Nemcovo žudikų čečėnų suėmimą ir R.Kadyrovo apdovanojimą Garbės ordinu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.