Girti B.Obamos apsaugininkai rėžėsi į Baltųjų rūmų barikadas

JAV tarnybos pradėjo tyrimą prieš du prezidento Baracko Obamos apsaugos darbuotojus, kurie praėjusią savaitę po vakarėlio vėlai naktį būdami neblaivūs automobiliu rėžėsi į Baltųjų rūmų apsaugines barikadas. Apie tai rašo „Washington Post“.

Incidentą matę policininkai norėjo iš karto suimti abu vyrus, tačiau vienas viršininkų nurodė leisti jiems eiti namo.<br>AP asociatyvi nuotr.
Incidentą matę policininkai norėjo iš karto suimti abu vyrus, tačiau vienas viršininkų nurodė leisti jiems eiti namo.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 12, 2015, 4:40 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 4:07 PM

Vienas vyrų yra antras pagal rangą tiesioginis B.Obamos apsauginis. Su įjungtu mėlynu švyturėliu ant automobilio stogo vyrai įvažiavo į teritoriją. Jie parodė savo tarnybinius ženklus, kad patektų į zoną, kuri ką tik buvo atitverta dėl įtartino paketo. Automobilis pirmiausiai nutraukė apsauginę juostą, o tada rėžėsi į saugumo užtvarą, kuri buvo pastatyta tyrimui dėl įtartino objekto.

Asmens sargybos taisyklės draudžia be priežasties naudoti švyturėlį ir važiuoti vyriausybiniu automobiliu apsvaigus nuo alkoholio. Laikraščio informacija, vyrai dalyvavo vakarėlyje netoliese, kuriame buvo švenčiamas vieno darbuotojo išėjimas iš darbo.

Incidentą matę policininkai norėjo iš karto suimti abu vyrus, tačiau vienas viršininkų nurodė leisti jiems eiti namo. Slaptosios tarnybos atstovas laikraščiui pripažino, kad vyksta tyrimas, tačiau detalių neatskleidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.