V. Putino atstovas atskleidė, kada numatytas viešas pasirodymas

Mįslių iš Rusijos – kasdien vis daugiau. Šalies prezidentas Vladimiras Putinas viešumoje nesirodo jau savaitę, o dar daugiau neaiškumo įnešė ketvirtadienio popietę virš Kremliaus pasirodę kariniai sraigtasparniai. Liudininkai, kuriais remiasi Rusijos žiniasklaida, pastebėjo, kad vienas iš sraigtasparnių nusileido netoli Kremliaus, kitas – jau Kremliaus teritorijoje, o dar du – Nepaprastųjų situacijų valdymo centre bei FSB būstinėje.

V.Putinas artimiausiu metu viešumoje, ko gero, ir toliau nesirodys.<br>AP nuotr.
V.Putinas artimiausiu metu viešumoje, ko gero, ir toliau nesirodys.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 7:04 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 3:21 PM

O komentarų ir žinių iš paties V.Putino – jokių.

Didėjantį sąmyšį malšinti bando Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. Iš pradžių nenorėjęs atskleisti, kad V.Putinas gali pasirodyti viešumoje, vėliau spaudos atstovas pakeitė plokštelę. Jis pradėjo vardinti neva suplanuotus V.Putino darbinius susitikimus ir patikino, kad kitą savaitę prezidentas vyks vizito į Kazachstaną.

D.Peskovas, kalbėdamas su JAV naujienų agentūra AP, patikino, kad V.Putinas kitos savaitės pabaigoje vyks vizito į Kazachstaną. Beje, būtent dėl atšauktos kelionės į Astaną šią savaitę pasklido kalbos apie sutrikusią Rusijos vadovo sveikatą.

Tiesa, D.Peskovas suskubo aiškinti, kad V.Putinas nuolat dirba su dokumentais, dalyvauja susitikimuose, kurie šiuo metu nėra vieši. Kremliaus atstovas spaudai taip pat patikino esąs nustebęs, kodėl kilo toks didžiulis susidomėjimas ir nerimas dėl V.Putino sveikatos būklės.

„Kartais jo dalykiniai susitikimai būna vieši, kartais – ne. Tačiau tai nereiškia, kad jis nebėra darboholikas. Jis dirba kaip įprasta, o jo darbotvarkė kaip visada įtempta“, – tikino D.Peskovas.

Jis taip pat užtikrino, kad V.Putinas penktadienį turės daug dalykinių susitikimų, kitą savaitę numatyti „tarptautiniai kontaktai“, o savaitės viduryje suplanuoti „svarbūs susitikimai su valdžios atstovais“. O vizitas į Kazachstanas numatytas kitos savaitės pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?