Stebuklas: po virtinės pavojingų įvykių moteris liko gyva

Oregono

Policijos pareigūnai sakė, kad vairuotoja tikriausiai mėgino nusižudyti.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Policijos pareigūnai sakė, kad vairuotoja tikriausiai mėgino nusižudyti.<br>AFP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-03-14 16:52, atnaujinta 2018-01-10 10:55

Apie automagistralėje besisblaškantį moters automobilį policijai pranešė jį pastebėjęs vairuotojas. Automobilis įvažiavo į skiriamąją juostą, o galiausiai sudužo prie išvažiavimo ties Judžino miestu, maždaug 177 km į pietus nuo Portlando, nurodė Judžino policijos departamentas.

39-erių moteris liepsnojančiais drabužiais išlipo iš mašinos ir nušoko nuo magistralės estakados, nors incidento liudininkai mėgino ją sulaikyti, pridūrė policija.

Vietos laikraštis „Eugene Register Guard“ pranešė, kad moteris pradėjo plėšti nuo savęs liepsnojančius drabužius, krisdama iš maždaug 12 metrų aukščio, bet policija to nepatvirtino.

Nurodoma, kad moters patirti sužalojimai nekelia pavojaus gyvybei, bet nebuvo paskelbta jokios kitos informacijos apie jos būklę arba buvimo vietą. Policija sakė, kad vairuotoja tikriausiai mėgino nusižudyti.

Viena 40-metė moteris, atsitiktinai buvusi parke prie automagistralės, nukentėjo nuo nuolaužų, pažirusių sudužus automobiliui, tačiau jos sužeidimai nebuvo sunkūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.