Nauja palaikymo akcija – „Aš vyksiu į Tunisą“

Socialiniuose tinkluose – nauja akcija, skirta įvykiams Tunise, kur buvo nužudyta 20 žmonių. Čia skelbiamos nuotraukos, kuriose – žmonės, nusifotografavę rankose laikantys skelbimus su užrašais „“I will go to Tunisia“ („Aš vyksiu į Tunisą“) su grotažymėmis #JeSuisBardo (Aš esu Bardo), #JeSuisTunisien (Aš esu tunisietis), #Pray for Tunisia (Melskis už Tunisą).

Ši akcija – tai atsakas į nuogąstavimus, kad išpuoliai Bardo muziejuje gali neigiamai paveikti, o gal net sužlugdyti Tuniso turizmo verslą.
Ši akcija – tai atsakas į nuogąstavimus, kad išpuoliai Bardo muziejuje gali neigiamai paveikti, o gal net sužlugdyti Tuniso turizmo verslą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 8:23 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 6:03 PM

Kaip rašo BBC, ši akcija – tai atsakas į nuogąstavimus, kad išpuoliai Bardo muziejuje gali neigiamai paveikti, o gal net sužlugdyti Tuniso turizmo verslą. Turizmo sektoriuje dirba per 400 tūkst. tunisiečių. Į šią šalį turistai vyksta ir dėl istorinių paminklų, ir norėdami pasimėgauti lepiu poilsiu paplūdimiuose.

Arabiškos šalys jau patyrė, ką reiškia netekti turistų, per Arabų pavasarį 2010 metais.

„Aš vyksiu į Tunisą kitą vasarą“, – skelbia ir kitų Afrikos valstybių gyventojai, ir kitų žemynų gyventojai – ispanai, vokiečiai, brazilai.

Akcijos sumanytojus įkvėpė po tragiškų įvykių Paryžiuje, kai buvo sušaudyti leidinio „Charlie Hebdo“ darbuotojai, taip pat socialiniuose tinkluose plitusi palaikymo akcija „Je suis Charlie“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.