Anglijoje jauną lietuvę partrenkęs vairuotojas paliko ją mirčiai

Britų visuomenę sukrėtė beprasmė ir žiauri jaunos lietuvės mirtis. Antradienio vakarą dvidešimtmetė mergina Milda Okunytė buvo rasta sunkiai sužeista. Mergina buvo partrenkta automobilio. Jo vairuotojas M.Okunytę paliko mirti ir pabėgo iš įvykio vietos.

M.Okunytę partrenkęs vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos.<br>„Facebook“ nuotr.
M.Okunytę partrenkęs vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-27 17:41, atnaujinta 2018-01-08 03:09

Mergina buvo skubiai nugabenta į Karališkąją Prestono ligoninę. Tačiau medikams lietuvės gyvybės išgelbėti nepavyko, ji mirė greitai po to, kai buvo atvežta į ligoninę rašo britų portalas mirror.co.uk. Teisėsaugininkai praneša, kad suimtas 26 m. įtariamasis.

Iš pradžių, buvo nežinoma kas yra pabėgusio iš įvykio vietos vairuotojo auka. Policijos pareigūnai merginos tapatybę paviešino tik penktadienį. Apie tragišką nelaimę jau buvo pranešta M.Okunytės artimiesiems Lietuvoje.

Kaip nurodo mirror.co.uk, tai buvo pirmieji jaunos merginos metai Lankašyro universitete. Ji gyveno Prestono mieste, Šiaurės Anglijoje.

Policija tikisi išsiaiškinti kaip mergina atsidūrė būtent toje vietoje, kur ją einančią partrenkė automobilis.

Seržantas Seanas Cunninghamas padėkojo visiems žmonėms, kurie suteikė svarbios informacijos policijos pareigūnams, bei dar kartą paskatino ką nors žinančius kreiptis į teisėsaugą. Jie tikisi sudėlioti visą nelaimės dėlionę ir tiksliai žinoti ką Milda veikė prieš nelaimę.

Merginos draugai ir universiteto bendruomenė išreiškė savo užuojautas. Lankašyro universiteto studentai M.Okunytę įvardijo kaip talentingą, jautrią ir daug energijos turėjusią merginą. Socialiniuose tinkluose nurodyta, kad mergina buvo kilusi iš Kauno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.