B. Nemcovo žmogžudystės liudininkas neatpažino įtariamojo

Rusijos opozicijos lyderio Boriso Nemcovo nužudymo liudininkas teigia, kad pagrindinis įtariamasis visai nepanašus į vyrą, kurį jis matė įvykio vietoje, cituodamas tyrimui artimą šaltinį, pranešė laikraštis „Kommersant“.

Nors liudininkas teigia nematęs, kaip buvo nušautas politikas, tačiau pastebėjo liekną, vidutinio ūgio vyrą tamsiais plaukais, sėdantį į galinę balto automobilio sėdynę.<br>AP nuotr.
Nors liudininkas teigia nematęs, kaip buvo nušautas politikas, tačiau pastebėjo liekną, vidutinio ūgio vyrą tamsiais plaukais, sėdantį į galinę balto automobilio sėdynę.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2015-03-27 16:19, atnaujinta 2018-01-08 03:20

Leidinys nurodė, kad 27-erių vadybininkas, įvardytas kaip Jevgenijus, ėjo tiltu Maskvos centre vasario 27 dieną, kai buvo nušautas B.Nemcovas.

Nors liudininkas teigia nematęs, kaip buvo nušautas politikas, tačiau pastebėjo liekną, vidutinio ūgio vyrą tamsiais plaukais, sėdantį į galinę balto automobilio sėdynę. Jevgenijus nurodė, kad matytas vyras neprimena raumeningo Zauro Dadajevo išvaizdos. Pastarasis yra pagrindinis įtariamasis nužudymo byloje, prisipažinęs opozicionieriaus nužudymu. Tiesa, vėliau jis savo parodymus paneigė.

Laikraštis rašo, kad B.Nemcovas dar buvo gyvas, kai Jevgenijus prie jo prisiartino. Pasak liudininko, politikas dūsavo ir dejavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.