Netikėta žinia: A.Lubitzo buvusi mergina laukiasi jo vaiko

Pranešama, kad lėktuvą su 150 žmonių į kalno šlaitą Prancūzijos Alpėse nukreipęs „Germanwings“ pilotas Andreas Lubitzas dar neseniai planavo pasipiršti savo ilgametei merginai. Bet ji, pirmąkart įvardyta kaip mokytoja Kathrin Goldbach, pati nutraukė santykius – stebėdama sunkiai paaiškinamą ir neprognozuojamą A.Lubitzo elgesį, moteris pradėjo baimintis dėl savo saugumo, skelbia „Daily Mail“.

Iš pažiūros pasitikintis savimi A.Lubitzas iš tiesų nesijautė saugus ir nuolat reikalavo dėmesio.<br>AP nuotr.
Iš pažiūros pasitikintis savimi A.Lubitzas iš tiesų nesijautė saugus ir nuolat reikalavo dėmesio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 29, 2015, 1:09 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:03 AM

Esą poros santykiai nutrūko vos kelios savaitės prieš lemtingąjį skrydį iš Barselonos į Diuseldorfą.

Sekmadienį pranešta, kad moteris laukiasi A.Lubitzo vaiko. Apie tai rašo „Daily Mirror“. Esą K.Golbach, kuri dirba mokytoja, savo mokiniams jau prieš kurį laiką pasakė, kad bus mama. Po tragedijos jauna moteris išvyko į Prancūzijos Alpes, manydama, kad A.Lubitzas yra viena iš aukų, o dabar turės gyventi žinodama, jog būtent jis ir pražudė pusantro šimto žmonių.

Be to, pasirodė pranešimų, kad policininkai, apieškoję piloto butą, jame rado „nedidelį kalną piliulių“, o A.Lubitzas, regis, atkakliai atsisakinėjo vartoti vaistus nuo depresijos. Tiesa, rastas ir dienoraštis, kuriame jis neva rašė, kad tikisi būti atleistas iš darbo dėl psichikos sveikatos problemų.

K.Goldbach tada dar gyveno su A.Lubitzu, bet manoma, kad ji jau ieškojo, kur kraustytis, neapsikentusi širdies draugo nuolatinio noro viską kontroliuoti. Moters draugų teigimu, A.Lubitzas jai net aiškindavo, kaip rengtis.

„Kathrin turėjo klausytis, ką jai rengtis, su kokiais vyrais kalbėtis, kokio ilgio sijoną segėti. Jis buvo aukščiausios klasės kontroliuotojas“, – pasakojo vienas moters draugas, o kitas pridūrė: „Ji man sakė, kad Andreas yra labai geras ir dėmesingas, bet taip pat kad jis turi problemų dėl nuotaikų svyravimo.“

Bijodamas, kad praras Kathrin, A.Lubitzas esą švaistė tūkstančius eurų, pavyzdžiui, nusipirko du naujus automobilius „Audi“.

Iš pažiūros pasitikintis savimi A.Lubitzas iš tiesų nesijautė saugus ir nuolat reikalavo dėmesio. Galiausiai jis išdavė Kathrin – užmezgė penkis mėnesius trukusį romaną su „Germanwings“ skrydžių palydove. Su ja pilotas susitikinėdavo pigiuose moteliuose.

Tačiau A.Lubitzo kolegė, įvardijama tik kaip 26 metų Maria, irgi nutraukė romaną su pilotu, išsigandusi dėl jo nepastovaus elgesio.

„Jis nuolat siekė atkreipti dėmesį į savo išvaizdą. Jam buvo svarbu, ką apie jį mano kiti. Jis buvo apsėstas ir nepastovus žmogus, naktį atsibusdavo iš košmariško sapno rėkdamas „Mes krintame! Mes krintame!“, – pasakojo Maria.

„Kartą jis man sakė, kad padarys tai, kas pakeis visą sistemą, kad pasaulis žinos jo pavardę ir jį prisimins“, – pridūrė moteris.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.