Pusnuogis JAV milijardierius rastas negyvas savo namų vonioje

Skandalais apipintos JAV milijardierių šeimos istorijoje – dar vienas skaudus įvykis. Naftos imperijos paveldėtojas rastas negyvas savo namų vonioje.

Kol kas nėra priežasties manyti, kad namuose buvusi mergina susijusi su vyro mirtimi.<br>AP nuotr.
Kol kas nėra priežasties manyti, kad namuose buvusi mergina susijusi su vyro mirtimi.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:17 PM

Vieno garsiausių JAV pramonininkų ir naftos magnato J.Paulo Getty anūkas ir šeimos turto paveldėtojas Andrew Getty rastas negyvas savo namuose Los Andžele.

47-erių vyrą policija nuo liemens pusnuogį rado savo namų vonioje. Po pirminės apžiūros pareigūnai teigė, kad vyras mirė dėl nelaimingo atsitikimo ar natūralių priežasčių.

„Tai iš pirmo žvilgsnio neatrodo kaip nusikaltimas“, – sakė policijos atstovas Andrew Smithas. A.Getty mirties metu namuose buvusi moteris – kaip manoma, buvusi vyro mergina – bus apklausta. Policija teigia, kad prieš kelias savaites A.Getty kreipėsi dėl sulaikymo orderio vienai moteriai, tačiau neatskleidžia jos tapatybės.

Kol kas nėra priežasties manyti, kad namuose buvusi mergina susijusi su vyro mirtimi.

Vis dėlto pareigūnai teigia, kad dėl buitinių neramumų važiavo į poros namus 31 kartą ir dažnai rasdavo juos apsvaigusius nuo narkotikų.

A.Getty yra Gordono Getty sūnus. Jaunojo paveldėtojo turtas vertinamas 2,1 mlrd. dolerių (2,2 mlrd. eurų). Nors nėra aišku, kas vyrui atsitiko, tai dar vienas skandalas tragedijomis ir purvinomis paslaptimis apipintoje šeimos istorijoje.

Vienas A.Getty dėdė mirė nuo ligų, o kitas įsismeigė peilį į krūtinę. Velionio tėvas pagarsėjo kaip mergišius ir nors visą gyvenimą praleido susituokęs su Andrew motina, paaiškėjo, kad turi dar 3 nesantuokinius vaikus.

Kaip 2011 metais rašė žurnalas „Forbes“: „Garsiosios Getty šeimos istorija yra vienas ryškiausių pavyzdžių, kad pinigais nenusipirksi laimės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.