Japonijoje suimtas vyras, sumokėjęs už seksą su 12 tūkst. moterų

Vienas buvęs Japonijos

Prostitutės buvo 14–70 metų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Prostitutės buvo 14–70 metų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Apr 8, 2015, 2:54 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:32 AM

Yuhei Takashima pedantiškai surinko beveik 150 tūkst. nuotraukų, vaizduojančių jo meilės nuotykius per 27 metų laikotarpį, ir sudėjo jas į maždaug 400 albumų, nes norėjo „pasilikti prisiminimų“, nurodė naujienų agentūra „Jiji Press“ ir kiti kanalai.

64 metų Y.Takashima sakė policijai, kad pradėjo mokėti už seksą, kai 1988 metais buvo komandiruotas į vieną japonų mokyklą Maniloje, rašo „Jiji Press“.

Vėliau buvę vidurinės mokyklos direktorius triskart per metus vykdavo į „sekso ekskursijas" toje šalyje, o tokių vizitų buvo iš viso 65, sakoma pranešimuose.

Per tą laiką jis santykiavo su daugiau negu 12 tūkst. moterų, o televizija NTV pranešė, kad tos prostitutės buvo 14–70 metų.

Nebuvo pranešta, kiek laiko trukdavo tos išvykos ir su kiek moterų tas japonas permiegodavo per kiekvieną iš jų. Sprendžiant iš NTV pateikto skaičiaus, jis turėjo mylėtis daugiau negu su viena moterimi kiekvieną gyvenimo dieną nuo savo pirmojo vizito pradžios.

Y.Takashima sakė policijai, kad apie 10 proc. tų moterų buvo jaunesnės negu 18 metų, nurodė „Jiji Press“, cituodama neįvardytus policijos šaltinius.

Agentūra pridūrė, kad tas vyras buvo suimtas dėl praeitais metais Maniloje įvykusio incidento, kai jis santykiavo su viena mergaite, kuriai, kaip manoma, buvo 13–14 metų. Japonijos policija kai kuriais atvejais turi teisę persekioti asmenis už užsienyje įvykdytus nusikaltimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.