Australui pateikti 145 kaltinimai dėl vaikų išnaudojimo

47-erių metų australui

Policija nurodė, kad vyras ieškodavo vaikų interneto platybėse, kur prisidengdavo slapyvardžiais.<br>Lrytas.lt asociatyvi nuotr.
Policija nurodė, kad vyras ieškodavo vaikų interneto platybėse, kur prisidengdavo slapyvardžiais.<br>Lrytas.lt asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 13, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 10:20 PM

Manoma, kad vyras nusikaltimus vykdė 2002-2015 metais. Policija nustatė Kvinslande, Naujajame Pietų Velse ir Viktorijoje gyvenančių 28 tariamų aukų tapatybes. Tyrimas pradėtas ir Vakarų Australijoje.

Policija nurodė, kad vyras ieškodavo vaikų interneto platybėse, kur prisidengdavo slapyvardžiais: „Jazz“, „Jazzman“ ir „David Bourne“. Kai kuriais atvejais vyras susitikdavo su aukomis, nusivesdavo į viešbutį ir seksualiai išnaudodavo.

Policija ėmėsi šios bylos tyrimo, kai praėjusį mėnesį Filipinuose buvo sulaikytas australas, kurio kompiuterio kietajame diske buvo rasta didžiulė vaikų pornografijos kolekcija. Manoma, kad per pastaruosius ketverius metus Filipinuose lankėsi 256 Australijoje registruoti seksualiniai nusikaltėliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.