Iki gyvos galvos sėdo šešis naujagimius nužudžiusi amerikietė

JAV Jutos valstijos gyventoja prisipažino nužudžiusi šešis savo naujagimius. Teismo paskirta bausmė – kalėjimas iki gyvos galvos, skelbia BBC.

40-ties Megan Huntsman buvo areštuota pernai, kai jos buvusio namo garaže kartotinėse dėžėse rasti naujagimių kūnai.<br>AP nuotr.
40-ties Megan Huntsman buvo areštuota pernai, kai jos buvusio namo garaže kartotinėse dėžėse rasti naujagimių kūnai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 21, 2015, 9:02 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:52 AM

40-ties Megan Huntsman buvo areštuota pernai, kai jos buvusio namo garaže kartotinėse dėžėse rasti naujagimių kūnai. Vasarį moteris savo kaltę pripažino. Nusikaltėlei paskirta bausmė – kalėjimas iki gyvos galvos.

Policijos teigimu, kūdikių lavonai buvo rasti 1996-2006 metais. Manoma, kad M.Huntsman ką tik gimusius vaikus pasmaugė arba uždusino. Tada kūnus sudėjo į plastikinius maišus ir paslėpė kartotinėse dėžėse garaže. Išsikrausčiusi dėžes paliko senojo namo garaže, kur jas surado jos buvęs vyras Darrenas Westas. Pareigūnai atrado ir septinto naujagimio palaikus. Manoma, kad jis gimė negyvas.

Policijos teigimu, moteris vartojo metamfetaminą ir vaikų nenorėjo. Oficialiame pareiškime moteris tikino norėjusi prisiimti atsakomybę už naujagimių mirtį.

Nors D.Westas ir yra biologinis vaikų tėvas, jis įtariamuoju byloje nelaikomas. Su M.Huntsman jis turi dar tris vaikus.

2014 metų balandį, paleistas iš kalėjimo, kur atliko 8 metų bausmę už nusikaltimus, susijusius su narkotikais, vyras grįžo į senuosius namus susirinkti daiktų ir ten išvydo kraupų radinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.