Melburne kaltinimai dėl terorizmo pateikti dar vienam paaugliui

Per savaitgalį Melburne vykdytą antiteroristinę operaciją sulaikyti paaugliai, susiję su teroristine veikla. Kaltinimai pateikti ir trečiam iš sulaikytų jaunuolių, informuoja BBC.

Aštuoniolikmetis Harunas Causevicius buvo sulaikytas, vėliau paleistas ir tada dar kartą sulaikytas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Aštuoniolikmetis Harunas Causevicius buvo sulaikytas, vėliau paleistas ir tada dar kartą sulaikytas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 21, 2015, 11:04 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:42 AM

Aštuoniolikmetis Harunas Causevicius buvo sulaikytas, vėliau paleistas ir tada dar kartą sulaikytas. Antradienį vaikinas stojo prieš teismą. H.Causevicius yra vienas iš penkių paauglių, kurie buvo sulaikyti dėl bandymo surengti išpuolį prieš pareigūnus kitą savaitę Melburne vyksiančiame „Anzac“ dienos minėjime.

„Anzac“ diena – tai kasmetinė šventė, skirta paminėti Australijos ir Naujosios Zelandijos karių, per Pirmąjį pasaulinį karą dalyvavusių mūšyje Turkijoje, atminimą.

Du iš sulaikytųjų vėliau paleisti, kiti du kaltinami planavus teroristinį aktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.