Smarkuolio riaušininko drąsa išgaravo prieš įtūžusią motiną

JAV Merilendo valstijos miestą Baltimorę pirmadienį sukrėtus riaušėms buvo galima išvysti ir komiškų vaizdų. Vienas riaušėse dalyvavęs jaunuolis gavo viešą ir labai skaudžią pamoką – jį prieš kameras apkūlė ir namo išsitempė įtūžusi motina, skelbia „Independent“.

Drąsuolį riaušininką iš minios išsivedė jo motina, prieš tai jį gerokai apkūlusi ir išbarusi už dalyvavimą neramumuose.<br>„YouTube“ nuotr.
Drąsuolį riaušininką iš minios išsivedė jo motina, prieš tai jį gerokai apkūlusi ir išbarusi už dalyvavimą neramumuose.<br>„YouTube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2015, 2:32 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 3:12 PM

Baltimorę smurtas apėmė po to, kai šimtai riaušininkų plėšė parduotuves, padeginėjo pastatus ir sužeidė mažiausiai 15 policininkų po laidotuvių, per kurias buvo atsisveikinta su 25 metų juodaodžiu, mirusiu dėl sužalojimų policijos nuovadoje.

Dešimtys siautėjusių jaunuolių buvo suimti, tačiau bent jau vienam riaušininkui viskas baigėsi gerokai gėdingiau.

„Kas tau darosi? Marš namo! Nori čia šitas nesąmones krėsti? Ateini čia! Tuojau pat! Ar girdi ką pasakiau?“, – energingais mostais talžydama kaukėtą, bet susigūžusį paauglį šaukė moteris, praminta „metų motina“.

Merilendo gubernatorius Baltimorėje paskelbė nepaprastąją padėtį, o miestą sugužėjo daugiau pareigūnų, kurie jėga tramdė bet kokį neramumų židinį.

Beje, agresyviausias siautėjančių juodaodžių jaunuolių grupuotes tramdantys Baltimorės pareigūnai, išvydę šį vaizdo įrašą netruko ironiškai sureaguoti.

„Keli nepilnamečiai yra šių siautėjančių agresyvių grupių dalyviai. prašome visus tėvus surasti savo vaikus ir vestis juos namo“, – dalindamasis „metų motinos“ vaizdo įrašo socialiniame tinkle „Twitter“ skelbė Baltimorės policijos departamentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.