„Nakties vilkų“ motociklininkai giriasi patekę į ES teritoriją

Vladimiro Putino politiką palaikančių Rusijos motociklininkų grupuotė „Nakties vilkai“ giriasi, kad jiems pavyko prasmukti į ES, praneša Rusijos žiniasklaida.

Klubo tinklaraštyje paviešino nuotrauką, kurioje motociklininkų lyderis Aleksandras Zaldostanovas, pravarde Chirurgas ir keli kiti baikeriai nusifotografavo kelio fone.<br>nightwolves-ru.livejournal.com nuotr.
Klubo tinklaraštyje paviešino nuotrauką, kurioje motociklininkų lyderis Aleksandras Zaldostanovas, pravarde Chirurgas ir keli kiti baikeriai nusifotografavo kelio fone.<br>nightwolves-ru.livejournal.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 12:48 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:15 AM

Savo tinklaraštyje motociklininkai rašo, kad jau važiuoja Bendrijos teritorija, o jų tikslas šiuo metu yra Bratislava.

„Nors pasienio punktai gavo nurodymus mūsų neįleisti, mums pavyko kirsti sieną. Apie tai pranešė Chirurgas. Dabar vyrukai tęs savo žygį. Kita stotelė – Bratislava. ten jie susitiks su baikeriais iš Balkanų“, – tinklaraštyje rašo „Nakties vilkų“ klubo atstovai.

Jie taip pat paviešino nuotrauką, kurioje motociklininkų lyderis Aleksandras Zaldostanovas, pravarde Chirurgas, ir keli kiti baikeriai nusifotografavo kelio fone. 

Kaip jiems galėjo pavykti kirsti Slovakijos sieną ir toliau važiuoti šalies teritorija, nėra aišku. “Nakties vilkai“ planuoja iš Maskvos vykti į Berlyną ir taip pažymėti 70-ąsias Antrojo pasaulinio karo metines.

Motociklininkai nesėkmingai bandė veržtis ir į Lenkiją, bet buvo sustabdyti. Dalis proputiniško klubo narių turėjo Šengeno zonos vizas, tačiau Vokietija jų galiojimą sustabdė.

Antradienį pasieniečiai neleido į Lietuvą iš Baltarusijos ir Rusijos motociklais įvažiuoti dviem Rusijos piliečiams.

Išvakarėse į šalį buvo neįleisti šeši tokie keliautojai. Nors jie turėjo vizas, tačiau negalėjo pateikti kitų privalomų dokumentų, be kurių patekimas į Šengeno erdvę yra negalimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.