Indijoje paauglę išprievartavo ir išmetė iš autobuso

Indijoje nuo patirtų traumų

Smurtas ir prievarta Indijoje tęsiasi.<br>AP nuotr.
Smurtas ir prievarta Indijoje tęsiasi.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Apr 30, 2015, 8:21 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:49 AM

Pasak policijos pareigūnų, merginai su motina trečiadienį važiuojant autobusu šiaurinėje Pandžabo valstijoje, jas pradėjo tvirkinti ir grabinėti autobuso konduktorius, valytojas ir dar vienas keleivis, pranešė „Press Trust of India“ (PTI).

„Vėliau kaltinamieji jas išstūmė iš važiuojančio autobuso“, – sakė Mogos rajono policijos vyresnysis inspektorius H.S.Pannu.

PTI nurodo, kad policija suėmė autobuso konduktorių ir valytoją, o trečio įtariamojo tebeieško.

Tai naujausias iš virtinės išpuolių prieš moteris, sukėlusių pasipiktinimo bangą šalyje, primenantis grupinį studentės išprievartavimą autobuse Delyje 2012 metais.

Tada 23 metų studentė mirė nuo per išpuolį patirtų sužalojimų. Jos mirtis sukėlė aršius debatus apie lytinius nusikaltimus ir gatvių protestus visoje šalyje.

Po trečiadienio nusikaltimo televizijos reportažuose buvo parodyta smarkiai sutvarstyta ligoninėje atsigaunanti žuvusiosios motina ir prie ligoninės susirinkę protestuotojai, reikalaujantys imtis veiksmų prieš autobusų bendrovę.

„Jie mus išnaudojo. Niekas nesustabdė autobuso. Jie išmetė mane ir dukterį iš autobuso“, – sakė motina naujienų kanalui NDTV, gulėdama ligoninės lovoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.