Kenietis už B. Obamos dukros ranką siūlo 150 gyvulių

Kenijos teisininkas JAV prezidentui Barackui Obamai siūlo 50 karvių, 70 avių ir 30 ožkų už tai, kad galėtų paprašyti jo dukros Malios rankos.

Jaunasis teisininkas tikina, kad jo meilė Maliai yra tikra, o ne paprastas susižavėjimas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Jaunasis teisininkas tikina, kad jo meilė Maliai yra tikra, o ne paprastas susižavėjimas.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 8:23 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 9:42 AM

Felixas Kiprono dienraščiui „The Nairobian“ aiškino, kad jo didžiausia svajonė yra vesti B.Obamos dukrą. Jis ruošiasi su JAV prezidentu susitikti jo vizito Kenijoje liepą metu ir aptarti šį klausimą.

„Susidomėjau ja 2008 metais. Nuo to laiko su niekuo kitu nesusitikinėjau ir pažadu būti jai ištikimas. Papasakojau apie tai savo šeimai ir jie sutiko padėti surinkti reikalingą sumą nuotakai įsigyti“, – kalbėjo jis.

Jaunasis teisininkas tikina, kad jo meilė Maliai yra tikra, o ne paprastas susižavėjimas. Jo teigimu, prezidento dukra turi keniečių kraujo, kadangi jos tėvas yra kilęs iš šios šalies.

F.Kiprono taip pat pabrėžė, kad jis nesiekia šeimos pinigų.

„Žmonės gali sakyti, kad esu nusitaikęs į šeimos pinigus, tačiau tai netiesa – mano meilė tikra, – sakė jis. – Dabar rašau laišką, kuriame B.Obamos prašysiu į kelionę pasiimti ir savo dukrą. Tikiuosi, kad ambasadorius, su kuriuo jau ne kartą bendravau, perduos prezidentui mano laišką.“

Teisininkas tikino, kad jeigu B.Obama sutiks su jo pasiūlymu, jis savo „gyvenimo meilei“ pasipirš „unikaliai“.

„Tikrai neketinu pasiduoti klišėms ir atkimšti šampano butelį. Vietoj to, aš ją nustebinsiu tradiciniu Kenijos rauginto pieno gėrimu „mursik“, o norėdamas parodyti, kad ji mano karalienę, jos galvą aprišiu šventu augalu“, – pasakojo F.Kiprono.

„Mūsų gyvenimas bus paprastas. Išmokysiu Malia melžti karvę, kepti duoną ir gaminti „mursik“ gėrimą kaip bet kurią kitą kalenjin genties moterį“, – žadėjo jaunikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.