Britai sulaikė kraupia moters žmogžudyste įtariamą lietuvį

Jungtinės Karalystės Piterboro miesto policija paskelbė sulaikiusi lietuvį, kuris įtariamas nužudęs moterį ir jos kūną sugrūdęs į lagaminą. Policija įtariamo žudiko ieškojo nuo šeštadienio.

Žudikas moters kūną sukapojo ir sukišo į lagaminą.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Žudikas moters kūną sukapojo ir sukišo į lagaminą.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2015, 11:36 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 7:39 PM

Piterboro miesto policija paskelbė įtariamo moters žmogžudžio nuotrauką. Joje buvo 57 metų lietuvis, fabriko darbuotojas Vytautas Jokubauskas. Būtent jis nuomojosi būstą, kuriame penktadienį buvo rastas lagaminas su moters kūnu. 

Moters kūnas buvo sukapotas į gabalus, tyrėjai patvirtino, kad lagamine kūnas buvo be rankų, kojų ir galvos.

Policijos atstovas nurodė, kad moters tapatybė kol kas nebuvo nustatyta, tačiau, spėjama, kad tai V.Jokubausko partnerė. Pareigūnai ją apibūdino kaip liekną maždaug 40 metų juodaplaukę. Pranešama, kad ji taip pat lietuvė.

Po įvykio nusikaltimo vieta aptverta, ją saugo policijos pareigūnai. Moters kūnas buvo išvežtas, netrukus tyrėjai atliks skrodimą.

Pareigūnai apie V.Jokubausko nusikaltimą sužinojo, kai buto savininkas iškvietė policininkus pajutęs iš nuomininkų buto sklindančią smarvę.

Policijos atradimas šokiravo ne tik buto šeimininką, bet ir kaimynus. 

„Šių namų gyventojai buvo rytų europiečiai, – pasakojo vienas kaimynas. –  Tai gan rami gatvė, žmonės draugiški, bet šitie žmonės buvo užsisklendę. Labai nustebau išgirdęs apie šį įvykį“.

Kitas asmuo, kuris taip pat nepanoro būti įvardytas, sakė: „Visiems šokas. Šįryt buvau kirpykloje, visi tik apie tai ir kalba. Visi šokiruoti, tai – siaubinga“.

Skelbiama, kad vyras buvo sulaikytas sekmadienį apie 17 val. ir šiuo metu yra laikomas „Thorpe Wood“ policijos nuovadoje Piterbore.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.