B. Nemcovo dukra dėl tėvo mirties kaltina Rusijos propagandą

Rusijos opozicijos politiko Boriso Nemcovo dukra Žana dėl tėvo mirties kaltina šalyje skleidžiamą propagandą, kurstančią neapykantą ir netoleranciją, skelbia „Foxnews“.

B.Nemcovo dukra, dirbusi nepriklausomam RBC kanalui, pranešė neseniai palikusi Rusiją dėl grasinimų susidoroti.<br>AP nuotr.
B.Nemcovo dukra, dirbusi nepriklausomam RBC kanalui, pranešė neseniai palikusi Rusiją dėl grasinimų susidoroti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2015-06-09 13:50, atnaujinta 2017-10-21 13:27

Rusijos verslo dienraštyje „Vedomosti“ Ž.Nemcova teigia, kad atsakomybė dėl tėvo nužudymo iš dalies krenta ant valstybės kontroliuojamos televizijos darbuotojų pečių. Pasak jos, propagandą skleidžianti televizija vadina jos tėvą ir kitus opozicijos lyderius tautos išdavikais. Ž.Nemcova paragino Vakarus pritaikyti sankcijas tiems, kurie yra susiję su „nusikalstama propaganda“.

B.Nemcovo dukra, dirbusi nepriklausomam RBC kanalui, pranešė neseniai palikusi Rusiją dėl grasinimų susidoroti.

Jos tėvas buvo nušautas vasario 27 d. vėlai vakare Maskvoje, ant Didžiojo Moskvorečės tilto netoli Kremliaus. Tyrėjai sulaikė penkis įtariamuosius. Visi jie – čečėnai. Tačiau žmogžudystės užsakovai kol kas nėra žinomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.