A.Berzinis: „Latvija turi siekti gerų santykių su Rusija“

Latvija turi stengtis plėtoti

A.Berzinis pabrėžė, kad iki praėjusių metų pabaigos Rusijos ir Latvijos bendradarbiavimas buvo pozityvus ir sparčiai plėtojamas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
A.Berzinis pabrėžė, kad iki praėjusių metų pabaigos Rusijos ir Latvijos bendradarbiavimas buvo pozityvus ir sparčiai plėtojamas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

LETA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 25, 2015, 10:15 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 12:35 PM

„Realybė tokia: Rusija – mūsų kaimynė, ir mes šiaip ar taip turime ieškoti būdų geros kaimynystės santykiams tarp mūsų šalių plėtoti. Ir aš manau, kad mes ir šiandien esame geri kaimynai ir žmogiškuoju lygmeniu mūsų santykiai su rusais nepablogėjo“, – teigė Latvijos prezidentas.

Jis pripažino, kad dabar politinius santykius apėmė akivaizdus nuosmukis, yra problemų verslo santykiuose, bet žmonių santykiai išliko. „Ir tai – pagrindas tolesnei plėtrai. Aš kaip prezidentas visada stengiausi daryti visa, kad Latvijos ir Rusijos santykiai būtų plečiami. Ir šiuo klausimu aš, kad ir kaip viskas klostytųsi, esu optimistas“, – pareiškė A. Berzinis.

Jis pabrėžė, kad iki praėjusių metų pabaigos Rusijos ir Latvijos bendradarbiavimas buvo pozityvus ir sparčiai plėtojamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.