Aštuonis savo naujagimius nužudžiusiai prancūzei – kukli bausmė

Teismas Prancūzijos šiaurėje

D.Cottrez yra pasakojusi, kad ilgą laiką turėjo lytinius santykius su savo tėvu ir baiminosi, kad visi vaikai gali būti panašūs į jį.<br>AP nuotr. iš archyvo
D.Cottrez yra pasakojusi, kad ilgą laiką turėjo lytinius santykius su savo tėvu ir baiminosi, kad visi vaikai gali būti panašūs į jį.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 2, 2015, 9:12 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 7:03 AM

Prokurorai prašė 51-erių Dominique Cottrez skirti 18 metų laisvės atėmimo bausmę, tačiau moters advokatai įrodinėjo, kad buvusi sveikatos darbuotoja turėtų būti išteisinta dėl nestabilios psichinės būklės.

D. Cottrez anksčiau prisipažino uždusinusi savo vaikus, kuriuos ji paslapčia pagimdė savo namuose netoli Lilio miesto Prancūzijoje. Po to moteris užkasė kai kurių vaikų kūnus savo tėvų namo sode. Likusius kūnus ji taip pat palaidojo netoli savo namų.

Prancūzė anksčiau yra pasakojusi, kad ilgą laiką turėjo lytinius santykius su savo tėvu ir baiminosi, kad visi vaikai gali būti panašūs į jį.

D. Cottrez, kuri taip pat skundžiasi antsvoriu, pasakojo nuo pat jaunystės kovojusi su juo, o vaikai mokykloje iš jos nuolatos tyčiodavosi.

Moteris veikiausiai dėl savo svorio sugebėjo nuslėpti savo nėštumus nuo visų, įskaitant savo gydytoją ir vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.