Istorinėse derybose dėl branduolinės programos liko klaustukų

Iranas ir galingosios pasaulio

Irano užsienio reikalų viceministras A.Araghchi tikėjosi, kad susitarimas bus pasiektas pirmadienio arba antradienio vakarą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Irano užsienio reikalų viceministras A.Araghchi tikėjosi, kad susitarimas bus pasiektas pirmadienio arba antradienio vakarą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 13, 2015, 12:34 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 1:21 PM

„Vis dar esama kai kurių svarbių klausimų, ir mes sunkiai dirbame, kad juos išspręstume“, – naujienų agentūrai AFP sakė šaltinis iš Irano derybininkų aplinkos 17-ąją Vienoje vykstančių diskusijų dieną.

Tuo tarpu Irano vyriausiasis derybininkas, šalies užsienio reikalų viceministras Abbasas Araghchi prieš pirmadienio derybininkų susitikimą šiitiškos respublikos žiniasklaidai pareiškė, jog tikisi, kad susitarimas bus pasiektas pirmadienio arba antradienio vakarą.

„Mes turime vilčių. Jei su Dievo valia išspręsime problemas ir jei sprendiniams pritars visos šalys. Negaliu nieko žadėti šiam vakarui ar rytdienos vakarui, bet vilties esama“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.