Paryžiaus policija išlaisvino parduotuvėje laikytus įkaitus

Ginkluoti užpuolikai pirmadienį įsiveržė į parduotuvę šiauriniame Paryžiaus priemiestyje ir įkaitais paėmė jos darbuotojus. Policijos pajėgoms pavyko evakuoti visus 18 žmonių, skelbė naujienų agentūra AFP. 

Į įvykio vietą atvyko specialiosios Prancūzijos policijos pajėgos.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Į įvykio vietą atvyko specialiosios Prancūzijos policijos pajėgos.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Ginkluoti užpuolikai pirmadienį įsiveržė į parduotuvę netoli Paryžiaus ir įkaitais paėmė 10 žmonių.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Ginkluoti užpuolikai pirmadienį įsiveržė į parduotuvę netoli Paryžiaus ir įkaitais paėmė 10 žmonių.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-07-13 11:03, atnaujinta 2017-10-26 13:30

„Apie 10.30 val. buvo evakuoti 18 įkaitų. Vienas iš jų pasijuto blogai, tačiau niekas nebuvo sužeistas“, – pranešė policijos pareigūnai. 

Pranešama, kad 6.30 val. trys vyrai įėjo į drabužių parduotuvę „Primark“ Vilnev La Garene. Vienas iš plėšikų buvo atpažintas kaip šios parduotuvės darbuotojas. 

Policijos šaltiniai teigė, kad jų tikslas greičiausiai buvo ginkluotas apiplėšimas.

Viena parduotuvės darbuotoja 7 val. savo vaikinui išsiuntė žinutę, kuria pranešė, kad ją įkaite paėmė du vyrai, praneša „Le Point“. 

Policija sustabdė eismą aplinkinėse gatvėse, o šalia esančios parduotuvės buvo uždarytos. Į įvykio vietą atvyko specialiosios policijos pajėgos.

Užpuolikai į prekybos centrą Paryžiaus priemiesčiuose atvyko su pirmaisiais darbuotojais, praneša “Le Parisien“. Saldainių automatus užpildantis darbuotojas pasakojo, kad užpuolikus pamatę žmonės panikoje bandė pabėgti per galinius išėjimus. 

„Visi bėgo ir rėkė, kad šie vyrai ginkluoti“, – sakė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.