Švedų pareigūnai rado svarbų įkaltį nužudytosios L. Holm byloje

Švedijos policija pranešė aptikusi motorolerio šalmą, kuris priklausė 17-metei Lisai Holm – merginai, kurios nužudymu įtariami lietuviai. Policijos teigimu, šis daiktas gali tapti svariu įkalčiu vis dar besitęsiančiame bylos tyrime, rašo „The Local“.

L.Holm nužudymu įtariami lietuviai.
L.Holm nužudymu įtariami lietuviai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-19 15:01, atnaujinta 2017-10-25 07:00

Šalmas pradingo tuo pat metu, kaip ir L.Holm, kuri paskutinį kartą buvo matyta išeinanti iš darbo vienoje kavinėje. Ji turėjo šalmą su savimi.

Išeidama ji išsiuntė žinutę šeimai, kad  jau pakeliui namo. Tačiau mergina taip ir negrįžo. Jos motoroleris buvo rastas prie kavinės su rakteliais spynelėje.

„Mes manome, kad ji nešėsi šalmą arba buvo jį užsidėjusi tada, kai dingo“, – bylos tyrimo pradžioje kalbėjo policijos pareigūnai.

Dabar policijai šį šalmą pavyko rasti, tačiau kol kas neatskleidžiama, kokia jo būklė, kada ir kur jį pavyko rasti. Kol kas pareigūnai nepasakoja ir ką šis šalmas gali atskleisti.

Merginos nužudymu įtariamas 35 metų lietuvis Nerijus Bilevičius vis dar sulaikytas. Pareigūnai užsiminė, kad įkalčių, patvirtinančių jo kaltę, daugėja.

Kiti du įtariamieji – sulaikytojo brolis ir moteris – buvo paleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.