Prancūzija plečia dingusio Malaizijos lėktuvo paieškas Reunjone

Prancūzija aplink Reunjono

Paryžius pranešė plečiąs paieškas Prancūzijos Reunjono pakrantėje.<br>AP nuotr.
Paryžius pranešė plečiąs paieškas Prancūzijos Reunjono pakrantėje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 7, 2015, 9:11 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:13 PM

Ši naujiena pranešta po to, kai lėktuve buvusių keleivių artimieji surengė emocionalų protestą Pekine. Jie rėkė, skandavo ir klaupėsi ant žemės, verkdami ir reikalaudami iš Malaizijos valdžios daugiau veiksmų ir informacijos apie jų artimuosius.

Paryžius pranešė plečiąs paieškas Prancūzijos Reunjono pakrantėje po to, kai Malaizija patvirtino, kad praėjusią savaitę toje vietoje rasta nuolauža priklauso MH370 reiso lėktuvui.

Malaizija taip pat kreipėsi į aplinkinių teritorijų Mauricijaus ir Madagaskaro vyriausybes, prašydama paieškoti daugiau nuolaužų savo paplūdimiuose.

Malaizijos prašymui išplėsti pirminę paieškų teritoriją pietinėje Indijos vandenyno dalyje gali priešintis Australija. Šalis skyrė daug lėšų paieškoms ir nepritaria brangių povandeninių paieškų plėtrai, kol nėra tvirtų įrodymų.

Malaizijos orlaivis „Boeing 777“ pernai naktį į kovo 8-ąją išskrido iš Kvala Lumpūro į Pekiną, bet praėjus maždaug dviem valandoms ryšys su įgula nutrūko, ir lėktuvas dingo iš radarų ekranų. Orlaiviu skrido 239 žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.