Pasimylėjo per koncertą Londone – gavo baudą

Didžiojoje Britanijoje viena pora

L.Beck, dirbanti padavėja, tvirtino mėginusi supurtyti sodininku dirbantį S.Murphy, kad jis galėtų nueiti į tualetą.<br>ViDA press nuotr.
L.Beck, dirbanti padavėja, tvirtino mėginusi supurtyti sodininku dirbantį S.Murphy, kad jis galėtų nueiti į tualetą.<br>ViDA press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Aug 13, 2015, 10:51 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 7:22 PM

47 metų Lisanne Beck ir 48 metų Simonas Murphy buvo nufilmuoti mobiliuoju telefonu nepadoriai besielgiantys ir užsiimantys oraliniu seksu per pernai rugsėjį vykusį dainininkės Palomos Faith koncertą.

Pasipiktinę žiūrovai kreipėsi į apsaugą, o įsimylėjėliai, atvykę iš Velse esančios Svonsio miesto ir abu išgėrę kelias skardines sidro, buvo pašalinti iš koncerto teritorijos, sakoma parodymuose, pateiktuose Londono Senojo Beilio teismui.

L.Beck, dirbanti padavėja, tvirtino mėginusi supurtyti sodininku dirbantį S.Murphy, kad jis galėtų nueiti į tualetą.

„Jie nebuvo tualete, o aš žinau, kad jam pradeda skaudėti pilvą dėl medicininio sutrikimo – DŽS (dirgliosios žarnos sindromo)“, – aiškino ji.

Tuo tarpu S.Murphy sakė policijai visiškai nenumanęs, kad vyksta kažkas nepadoraus.

Tačiau teisėjas Charlesas Wide'as pareiškė, kad pora turi „gauti pamoką“ dėl savo „piktinančio elgesio“, kai prisiekusieji juos pripažino kaltais dėl nepadorių veiksmų viešoje vietoje.

L.Beck ir S.Murphy turės sumokėti po 1000 svarų (1,4 tūkst. eurų), taip pat apmokėti 1750 svarų (2 448 eurus) teismo išlaidų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.