J.Kobzonas su V.Putino palaiminimu rugsėjį keliaus gydytis į ES?

Rugsėjo 9 dieną Josifas Kobzonas vyks gydytis į Europos Sąjungą, nepaisant EU jam taikomų sankcijų. Apie tai šis Rusijos dainininkas ir politikas pats pranešė Rusijos žiniasklaidai, skelbia „rosbalt.ru“.

Atlikėjas džiaugioasi, kad su prezidento pagalba galės nepaisyti sankcijų ir vykti į ES.<br>„RIA Novosti/Scanpix“ nuotr.
Atlikėjas džiaugioasi, kad su prezidento pagalba galės nepaisyti sankcijų ir vykti į ES.<br>„RIA Novosti/Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2015, 5:17 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 9:01 AM

„Aš esu dėkingas Vladimirui Putinui. Jam įsikišus, man suteikė medicininę vizą“, – sakė Valstybės Dūmos deputatas.

Liepos pradžioje J.Kobzonas pareiškė, kad jei reikės, kad galėtų keliauti į ES, ką jam draudžia sankcijos, kreipsis į V.Putiną ir prašys jo pagalbos.

„Jei dėl sveikatos man rekomenduos operuotis ES šalyje, kuri man taiko sankcijas, manau, kad kreipsiuosi į prezidentą ir jis man padės“, – tuomet sakė jis.

Prieš septynerius metus J.Kobzonui buvo diagnozuotas prostatos vėžys. 2015 metų vasarį jis negalėjo išvykti gydytis į užsienį, nes pateko į sąrašą žmonių, kuriems JAV su ES priteikė sankcijas ir uždraudė atvykti į užsienį.

Danininkas pateko į JAV, ES ir Kanados taikomą sankcijų sąrašą. Tiems asmenims, kurie yra šiame sąraše, draudžiama vykti į ES, o jų turtas ES ir JAV yra užšaldytas.

Liepos pabaigoje J.Kobzono išsakytas pareiškimas, kad šiandien geriau būtų surinkti pinigus, kad padėti Krymui, nei atskirai padėti sergantiems vaikams, internete sukėlė pasipiktinimų audrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.