D.Trumpas šiurkščiai užsipuolė savo konkurentės išvaizdą

Donaldas Trumpas vėl turi rūpesčių – šį kartą dėl kritikos skirtos konkurentei, taip pat siekiančiai tapti Respublikonų partijos kandidate į prezidentus, rašo „The Guardian“.

C.Fiorina į D.Trumpo patyčias atsakė svarstydama, kad konkurentą tikriausiai pradėjo gąsdinti kylantys jos reitingai.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
C.Fiorina į D.Trumpo patyčias atsakė svarstydama, kad konkurentą tikriausiai pradėjo gąsdinti kylantys jos reitingai.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2015, 6:04 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 7:24 AM

Interviu „Rolling Stone“ žurnalui D.Trumpas komentavo Carly Fiorna pasirodymą televizijoje: „Pažiūrėkit į jos veidą! Ar kas nors už tai balsuos?“

„Ar galite įsivaizduoti, kad tai jūsų naujos prezidentės veidas? Taip, ji moteris ir aš neturėčiau apie ją sakyti blogų dalykų, bet, žmonės, ar mes rimtai?“, – toliau piktinosi D.Trumpas.

C.Fiorina, kalbėdama su „Fox News“ reportere Megyn Kelly, kuri taip pat yra sulaukusi kandžių politiko komentarų, sakė, kad D.Trumpo pastabas laiko labai rimtomis.

„Galbūt, tik galbūt, jis pradeda dėl manęs nerimauti, nes mano reitingai kyla“, – kalbėjo politikė. D.Trumpas pirmauja kaip respublikonų kandidatas, o C.Fiorina atsilieka.

D.Trumpas su „Fox News“ reportere M.Kelly susiriejo rugpjūtį, kai ji vedė debatus tarp respublikonų kandidatų į prezidentus.

Žurnalistė palietė politikui nemalonią temą – prisiminė anksčiau išsakytus komentarus apie moteris, tarp kurių buvo ir toks apibūdinimas kaip „storos kiaulės“ ar „tinginės“. Vėliau D.Trumpas viešai paskelbė, kad per debatus M.Kelly „kraujas bėgo iš akių ar dar iš kažkur“.

Per interviu žurnalui „Rolling Stone“ D.Trumpas dar kartą pakartojo savo pamąstymus, dėl kurių jau buvo susilaukęs nemalonių reakcijų, kad susitikinėtų su savo dukterimi Ivanka, jei jie nebūtų giminingi.

„Ji tikra gražuolė yra. Jei nebūčiau laimingai vedęs ir na, jos tėvas...“ – minties nepabaigė D.Trumpas.

Pirmaujantis kandidatas taip pat užsitraukė grupės REM lyderio Michaelo Stipe'o nemalonę dėl to, kad panaudojo vieną iš grupės dainų savo rinkimų kampanijos rengiamam raliui.

Toks politiko poelgis sukėlė dainininko pasipiktinimą, kurį jis išreiškė socialiniame tinkle „Twitter“ išvadindamas D.Trumpą „liūdnu, dėmesio ir jėgos ištroškusiu žmogeliu“ ir viešai uždraudė naudoti grupės dainas ar savo balsą „kvailoje“ politiko rinkimų kampanijoje.

Parengė Karolina Bobinaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.