B.Clintonas: D.Trumpas – „įdomiausias“ kandidatas į prezidentus

Buvęs JAV prezidentas Billas

B.Clintonas D. Trumpą pavadino „įdomiausiu“ tarp pretendentų į prezidentus, nors jo teiginiai esą kartais neatitinka ideologijos.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
B.Clintonas D. Trumpą pavadino „įdomiausiu“ tarp pretendentų į prezidentus, nors jo teiginiai esą kartais neatitinka ideologijos.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 7, 2015, 8:34 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 11:43 AM

Buvusi JAV pirmoji dama ir buvusi JAV valstybės sekretorė tarp demokratų kandidatų yra populiariausia, kaip tarp respublikonų – milijardierius D. Trumpas, kuris neturi jokios politinės patirties.

B.Clintonas D. Trumpą pavadino „įdomiausiu“ tarp pretendentų į prezidentus, nors jo teiginiai esą kartais neatitinka ideologijos. Be to, esą žmonėms patinka toks D. Trumpo kalbėjimas kaip : „Man jau nusibodo, kad niekas nevyksta. Aš įnešiu polėkio. Balsuokite už mane!“

JAV prezidento rinkimai vyks 2016 metų lapkritį. Prieš tai demokratai ir respublikonai savo kandidatus išsirinks vadinamuosiuose pirminiuose rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.