D. Trumpas gali pareikalauti iš CNN 5 milijonų dolerių

Milijardierius Donaldas

Kaip pabrėžia JAV žiniasklaida, kol kas nevisiškai aišku, ar milijardierius kalbėjo rimtai. CNN šio D. Trumpo pareiškimo nekomentuoja.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kaip pabrėžia JAV žiniasklaida, kol kas nevisiškai aišku, ar milijardierius kalbėjo rimtai. CNN šio D. Trumpo pareiškimo nekomentuoja.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 9:02 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:29 PM

Jis tai pareiškė pirmadienį per susitikimą su savo šalininkais Džordžijos valstijoje.

Savo ekscentriškumu garsėjantis D. Trumpas priminė, kad pirmuosius šiais metais respublikonų politikų, pranešusių apie savo prezidentines ambicijas, debatus rugpjūčio mėnesį transliavo televizijos kanalas „Fox News“. Juos žiūrėjo daugiau kaip 24 milijonai amerikiečių. „Tai galbūt daugiau negu per visą kabelinės televizijos istoriją“, – pabrėžė jis.

Milijardierius pridūrė, kad antruosius respublikonų debatus, kuriuos CNN surengė rugsėjį, žiūrėjo apie 23 milijonus žmonių. „Aš nedalyvausiu debatuose, kol jie man nesumokės 5 milijonų dolerių, – cituoja D. Trumpo žodžius televizijos kanalas CBS. – Visi šie pinigai bus skirti „Wounded Warrior“ projektui („Wounded Warrior“ – pagalbos sužeistiems kariškiams programa) arba veteranams“.

Kaip pabrėžia JAV žiniasklaida, kol kas nevisiškai aišku, ar milijardierius kalbėjo rimtai. CNN šio D. Trumpo pareiškimo nekomentuoja. Į kovą dėl JAV prezidento posto jau įsijungė beveik dvi dešimtys politikų. Apklausų duomenimis, tarp respublikonų pirmauja D. Trampas, tarp demokratų – buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.